ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντουκουρέ αποφασισμένος να το παλέψει, ειδική διαχείριση από τον Πάρντιου

Ο Σέικ Ντουκουρέ έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης μετά τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, όντας μέχρι τότε ένας από τους πλέον βασικούς κι αναντικατάστατους ποδοσφαιριστές του Άρη και όπως φαίνεται και στο γήπεδο και στις δηλώσεις του, είναι αποφασισμένος να το παλέψει.

Το πρόβλημα στο γόνατό του είναι χαρακτηριστικό ότι δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί σε εννιά παιχνίδια, στο διάστημα που βρίσκεται στο τιμόνι του Άρη ο Άλαν Πάρντιου. Ο Ιβοριανός μέσος έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημα σε συνεργασία τόσο με το ιατρικό τιμ του Άρη, όσο και ταξιδεύοντας στην Ισπανία, εκεί όπου υποβλήθηκε σε σχετικό τσεκ απ από τον προσωπικό του γιατρό.

Είναι γεγονός ότι συμμετέχει στις τελευταίες προπονήσεις και όλα δείχνουν ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της Κυριακής με την Μακάμπι, τεστάροντας δυνάμεις σ’ ένα παιχνίδι, μετά από τις 11 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνίστηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Όπως αναφέραμε και χθες ο ίδιος μιλώντας στη Marca τόνισε ότι: “Νιώθω πολύ καλά, επιστρέφω από τραυματισμό αλλά πριν έπαιζα συνέχεια, ήμουν βασικός. Θέλω να παίξω ξανά με την ομάδα μου και να βοηθήσω. Τώρα δουλεύω, άρχισα να προπονούμαι και νιώθω καλά. Ξεκινάμε σε δύο εβδομάδες και πριν είναι φιλικά και το κύπελλο. Είναι μια καλή στιγμή για να επιστρέψω”.

Ο Ιβοριανός δείχνει απόλυτα αποφασισμένος να μην εγκαταλείψει τη… μάχη. Όπως τόνισε: “χω την εμπιστοσύνη του συλλόγου και κανείς δεν με κάλεσε για πιθανή αποχώρηση. Δεν έχω ακούσει κάτι, έχω ακόμα την εμπιστοσύνη του προπονητή και του συλλόγου. Προσπαθώ να κάνω όλη τη δουλειά για να επιστρέψω με ένα καλό συναίσθημα”.

Την ίδια ώρα, ο Άλαν Πάρντιου όπως αναφέρεται και στην εκ βαθέων συνέντευξή του, δείχνει την σαφή πρόθεσή του για την ειδική διαχείρισή του από τον Άγγλο τεχνικό. “Κοιτάξτε, έχει ένα γόνατο με πολλά προβλήματα. Δεν θα γίνει καλύτερα. Δεν γίνεται χειρουργικά. Πρέπει να παίζει με πόνο. Τον θαυμάζω για αυτό… Δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι η άλλη πλευρά του ποδοσφαίρου. Η πλευρά του σωστού επαγγελματία που παίζει απέναντι στον πόνο. Προσπαθώ να τον ενθαρρύνω. Ο πόνος μειώθηκε και τον συνηθίζει” όπως είπε ο Πάρντιου υπογραμμίζοντας με νόημα: “Οταν έβλεπα την ομάδα πριν έρθω, έβλεπα έναν σημαντικό παίκτη… Θα τον διαχειριστώ αναλόγως. Έχω επίσης τον Νταμπό, τον Ετέμπο, τον παίκτη που θα έρθει… Ακόμα και τον Ματέο. Τα πηγαίνει πολύ καλά ως 8άρι. Οπότε μπορώ να είμαι ευέλικτος με τον Ντουκουρέ”.

To Top