Ο Ντουράντ αποθέωσε Αντετοκούνμπο!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετώπισε το… είδωλό του χθες και τα πήγε περίφημα, παρά τη (νέα) ήττα των Μπακς. Οι Θάντερ κέρδισαν με σκορ 101-85, όμως ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε με κολακευτικά σχόλια για την απόδοση του Έλληνα γκαρντ!

Ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ τόνισε για τον Αντετοκούνμπο πως “έπαιξε σκληρά, θυσίασε το κορμί του για την ομάδα. Θα πήγαινα οποτεδήποτε στον πόλεμο με έναν τύπο σαν κι αυτόν. Θα είναι απόλαυση να τον βλέπεις. Θα κερδίζει εμπειρίες και θα γίνεται ολοένα και καλύτερος. Το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να ξεκινάει βασικός και να τον αφήνουν να παίξει. Θα γίνει πραγματικά καλός”.

Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 38 λεπτά στον αγώνα και ήταν ο κορυφαίος παίκτης των Μπακς, έχοντας 13 πόντους (3/4β., 5/9δπ., 0/3τρ.), 11 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 κοψίματα! Ο Ντουράντ σταμάτησε στους 33 πόντους, είχε και 10 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο τεχνικός των Μπακς, Λάρι Ντρου τον έριξε πάνω στον Ντουράντ και εξήγησε μετά το ματς: “Αποδέχτηκε την πρόκληση. Είναι σημαντικό να περάσει από μια τέτοια διαδικασία και να μαρκάρει έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο ώστε να μάθει. Έκανε πολύ καλή δουλειά και θα πρέπει να αισθάνεται όμορφα με την γενικότερη εμφάνιση του σε αυτό το παιχνίδι”.

 

To Top