Ο Ντράξλερ παραδέχτηκε αυτό που δεν λέει… κανείς: «Καθοριστικό το οικονομικό για να πάω στο Κατάρ»

Επιτέλους, βρέθηκε και κάποιος να το πει ανοιχτά! Για τον Γιούλιαν Ντράξλερ ο λόγος και την μεταγραφή του στην Αλ Αχλί, με τον Γερμανό εξτρέμ να παραχωρεί συνέντευξη μερικές ημέρες μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Μιλώντας, λοιπόν, στην «Bild», ο Ντράξλερ παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές -σε αντίθεση με του περισσότερους συναδέλφους του- ότι η επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ πάρθηκε με το οικονομικό κριτήριο να παίζει καθοριστικό ρόλο!

«Θα μπορούσα να πω ότι, μετά από 12 χρόνια στην Ευρώπη, το μόνο που με νοιάζει είναι να γνωρίσω μια νέα κουλτούρα, να αποκτήσω μια νέα διεθνή εμπειρία και να συμμετάσχω σε ένα project που γίνεται στον αραβικό κόσμο», είπε αρχικά ο 29χρονος άσος.

Και συμπλήρωσε με νόημα: «Ακόμα κι αν αυτά τα θέματα είναι ειλικρινά αληθινά, όμως, θα έλεγα ψέματα εάν υποστήριζα ότι η οικονομική πτυχή δεν ήταν επίσης καθοριστική σε αυτή μου την απόφαση. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως αυτό το νέο οικονομικό πλαίσιο μου πρόσφερε ακόμη περισσότερες επιλογές, τόσο για την οικογένεια μου, όσο και για άλλα πράγματα εκτός ποδοσφαίρου».

To Top