ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντραγκίσεβιτς δεν ξέχασε το μπάσκετ, απλώς αισθάνθηκε χρήσιμος

Λίγα λεπτά μετά την ήττα από τη Μονακό στο Αλεξάνδρειο την περασμένη Τετάρτη ο Δημήτρης Πρίφτης όχι απλά κάλυπτε τον Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς, αλλά παραδέχθηκε πως ενδεχομένως το παιχνίδι του Άρη να είναι αυτό που δεν άφηνε τον Σέρβο να βγάλει τον καλό εαυτό του. Τρία 24ωρα μετά ο Ντραγκίσεβιτς ήταν ένας… διαφορετικός παίκτης.

Έλεγε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης ο τεχνικός του Άρη για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Αδριατικής Λίγκας: ““Είναι συνολικό το πρόβλημα, έχει να κάνει με την χημεία μας, μπορεί να μην είναι μόνο δικό του το λάθος. Μερικά σχήματα δεν είναι λειτουργικά γι’ αυτόν, γιατί είναι λίγο βαρύς, γι’ αυτό και πάμε σε άλλα σχήματα με τον Γιάνκοβιτς και τον Τσαϊρέλη”.

Μετά από δύο εξαιρετικές συνεχόμενες εμφανίσεις στην Stoiximan.gr Basket League, με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο, ο Σέρβος… εξαφανίστηκε.

Έπαιξε μόλις πέντε λεπτά με τον Κόροιβο χωρίς να σκοράρει, και είχε 5 πόντους κόντρα σε Παναθηναϊκό και Δόξα Λευκάδας, παίζοντας 13 και 19 λεπτά αντίστοιχα.

Οι αγώνες του Ντραγκίσεβιτς στην Ελλάδα

screen-shot-2016-12-05-at-01-07-38

Την ίδια χρονική περίοδο, ήταν κάτω του μετρίου και στην Ευρώπη.

Είχε 5 πόντους με Μπάνβιτ, Νίμπουρκ, είχε 3 πόντους με τους Σκαϊλάινερς και μόλις 2 πόντους στην ήττα από την Μονακό.

Σε επτά αγώνες μετά την σπουδαία εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Ντραγκίσεβιτς όχι απλά κινήθηκε στα ρηχά, έμεινε στη στεριά. Είχε συνολικά 25 πόντους με 8/31 σουτ! Το Σάββατο πέτυχε 21 με 5/8 (και 9/9 βολές)!

Είχε τέτοια εμφάνιση γιατί σε μεγάλα διαστήματα ο Άρης έπαιξε για τον Σέρβο. Κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και έψαξαν οι περιφερειακοί να βρουν τον Ντραγκίσεβιτς εκεί που ήθελε, εκεί που έπρεπε.

Οι αγώνες του Ντραγκίσεβιτς στο Τσάμπιονς Λιγκ

screen-shot-2016-12-05-at-01-07-25

Δεν μπορεί να… ξέχασε να παίζει μπάσκετ ο περσινός πρώτος σκόρερ της Αδριατικής Λίγκας. H εμφάνισή του αναδεικνύει ίσως και το πρόβλημα συνοχής και ρόλων στον Άρη που συνεχώς προβληματίζει. Αιτία γι’ αυτό δεν είναι μόνο ορισμένες επιλογές παικτών, αλλά τα πάρα πολλά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ντραγκίσεβιτς έπαιξε 28 λεπτά, χρησιμοποιήθηκε και ως “4” και ως “5”, ξεκίνησε επιθέσεις και από το ποστ και με πρόσωπο στο καλάθι και το βασικότερο όλων;

Αισθάνθηκε χρήσιμος στην ομάδα του. Εκεί είναι το κλειδί, όχι μόνο για τον Ντραγκίσεβιτς, αλλά για τους περισσότερους παίκτες του φετινού Άρη.

To Top