ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ντραγκίσεβιτς ξέρει τον τρόπο με… τέσσερις κούπες: “Συγκέντρωση στο πλάνο και επιθετική άμυνα!”

Ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς έχει κατακτήσει τέσσερις φορές κύπελλο στην καριέρα του στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το βασικότερο συστατικό σε τελικούς; Συγκέντρωση.

Ο Σέρβος ψάχνει και την δική του αγωνιστική ανάταση μέσα από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, που κρίνει έναν τίτλο. Το έχει ξανακάνει. Θέλει να το επαναλάβει. “Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος. Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο μιλούν όλοι και το βιώνω και τώρα… Είδατε πόσο κόσμο είχε σήμερα το γήπεδο στη media day. Πρέπει να μένεις συγκεντρωμένος στον στόχο σου, στο αγωνιστικό πλάνο μου”, επεσήμανε ο Ντραγκίσεβιτς και πρόσθεσε: “Πρέπει να παίξουμε επιθετικά στην άμυνα, αυτά τα παιχνίδια εκεί κρίνονται πάντα. Στην άμυνα. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν γεμάτο ρόστερ με πολλούς καλούς παίκτες. Η επιθετική άμυνα είναι το μυστικό. Το κάναμε με την ΑΕΚ και μας βγήκε, αυτό πρέπει να κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό”.

Ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι το πρόβλημα του Άρη είναι στην επίθεση, δεδομένου ότι στα ντέρμπι οι κίτρινοι δυσκολεύονται να σκοράρουν και απάντησε πως “αυτά είναι στατιστικά, υπάρχουν στα χαρτιά. Προσωπικά πιστεύω ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα και στο πάθος, διότι δεν έχουν πολλοί παίκτες στον κόσμο την ευκαιρία να παίζουν τέτοια παιχνίδια”.

To Top