ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Ντρογκμπά αποθεώνει τον Αντετοκούνμπο!

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά απάντησε με μήνυμα σε ποστάρισμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο instagram, αποδεικνύοντας τον θαυμασμό του για τον “Greek Freak”.

Ο ένας, κορυφαίος ποδοσφαιριστής της προηγούμενης δεκαετίας. Ο άλλος, κορυφαίος καλαθοσφαιριστής των ημερών μας. Γνωρίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια και όπως φαίνεται, ο πρώτος παρακολουθεί την καριέρα του δεύτερου.

Ο λόγος για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στην ιστορία της Ακτής Ελεφαντοστού και έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου τη νέα χιλιετία, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το μπάσκετ.

Επ’ ευκαιρίας της παρουσίας του στα γήπεδα του MLS, τον τελευταίο καιρό της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής, παρακολουθούσε συχνά αγώνες NBA.

Tον “Greek Freak”, πάντως, τον γνώρισε στο Λονδίνο, όταν είχε επιστρέψει για έναν χρόνο στην Τσέλσι και οι Bucks αντιμετώπισαν τους Knicks τον Ιανουάριο του 2015. Μάλιστα, μαζί στα αποδυτήρια ήταν και ο Γιώργος Σαμαράς, τότε παίκτης της Γουέστ Μπρομ.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Αντετοκούνμπο ανέβασε στο instagram του μία φωτογραφία με έναν άλλον θρύλο της ομάδας του Milwaukee, τον Kevin Garnett, μαζί με ένα απόφθεγμα του. “Δεν θα καταλάβουν όλοι για τι πράγμα μιλάω, αλλά οι σπουδαίοι θα καταλάβουν”, ήταν το μήνυμα που υιοθέτησε ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ.

Σε αυτό το ποστάρισμα απάντησε ο Ντρογκμπά, εμψυχώνοντας τον Αντετοκούνμπο με ένα δικό του μήνυμα: “Συνέχισε να κάνεις το δικό σου αδερφέ”. Συμπλήρωσε δε: “Πες γεια στον μεγάλο”.

 

To Top