Ο «νόμος του Καστίγιο» και το αυτόγραφο στον… Γιαννιώτα!

Μετά τη λήξη του αγώνα και όταν οι ποδοσφαιριστές του Άρη έφυγαν από τα αποδυτήρια, ήταν χαρούμενοι και κυρίως ανακουφισμένοι για τη νίκη της ομάδας. Ακόμη περισσότερο ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και έβλεπε τον κόσμο να τον περιμένει καρτερικά στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, ώστε να βγει φωτογραφία μαζί του και να του ζητήσει αυτόγραφα.

Κάποια στιγμή, προς έκπληξη όλων, μπροστά στον Μεξικανό εμφανίστηκε και ο… Γιαννιώτας! Τουλάχιστον αυτό πρόλαβαν όλοι να αντιληφθούν στην πρώτη επαφή, όμως στη συνέχεια κατάλαβαν πως ήταν ένας νεαρός ο οποίος έμοιαζε πάρα πολύ με τον 18χρονο επιθετικό του Άρη.

Η ομοιότητα ήταν τόσο μεγάλη, ώστε και ο Νέρι να απορήσει και να πει στον οπαδό του Άρη χαριτολογώντας «Από σήμερα βαφτίζεσαι Γιαννιώτας», για να ξεσπάσουν όλοι σε γέλια!

Ο νεαρός φίλος της ομάδας, ο… σωσίας του Γιαννιώτα πάντως φωτογραφήθηκε με το ίνδαλμά του και φάνηκε να το χαίρεται, κάνοντας και τη σχετική πλάκα με τον Καστίγιο!

Άλλωστε, είχε εφαρμοστεί ο… νόμος του Καστίγιο στο γήπεδο! Ο Μεξικάνος πέτυχε το 6ο του φετινό γκολ, σε τέσσερα συνεχόμενα και το 5ο στο πρωτάθλημα και είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη στη φετινή περίοδο. Ο ίδιος έδειξε χαρούμενος για την καλή του εμφάνιση και τα δυο γκολ που πέτυχε.

 

To Top