Ο “νόμος του… Χαριλάου”: Νίκη και υπερηφάνεια!

Χαρακτηρίστηκε το «ντέρμπι των 100 χρόνων». Υπερβολικό σίγουρα, αλλά δεν παύει να αποτελεί ένα μεγάλο ντέρμπι για τον Άρη, άσχετα εάν υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (PRESSARIS LIVE-19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, όντας τελευταίος στην βαθμολογία και με ελάχιστες ελπίδες παραμονής.

Ο Κρίστι Βανγκέλι, αρχηγός των κίτρινων, έχοντας «φάει με το κουτάλι» τέτοια παιχνίδια, ανέλαβε να «μυήσει» τους νεότερους για το τι εστί ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Σούλης Παπαδόπουλος έδωσε το σύνθημα της νίκης, που θα τους κρατήσει ηθικά και μαθηματικά ζωντανούς!

Ο 47χρονος τεχνικός έριξε για μια ακόμη φορά πολύ βάρος στην ψυχολογία, προσανατολίζεται πάλι σε σχήμα με τρεις αμυντικούς μέσους, ενώ εγκαταλείπει ρίσκα και «ανατροπές», όπως αυτά της περασμένης αγωνιστικής (π.χ. Κύργια στο δεξί άκρο και Βλάχο στην επίθεση), καταλήγοντας σε ένα πιο… ορθολογικό σχήμα.

Η επιστροφή του Καμινιώτη του δίνει μια ακόμη επιλογή. Tα δυο φαβορί για τα χαφ είναι ο Οικονομόπουλος με τον Τσιάρα. Στην άμυνα το πιο πιθανό σχήμα αναμένεται να είναι με τους Κύργια, Γιαννίτση στα στόπερ και Βαγγέλη, Τσουμάνη στα άκρα.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση των κίτρινων αποφάσισε να δώσει τις εισπράξεις του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στους ποδοσφαιριστές! Είναι ένα παιχνίδι όπου αναμένεται σημαντική προσέλευση από τον κόσμο του Άρη και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα καλυφθεί ένα μέρος από τα οφειλόμενα στους παίκτες της ομάδας. Η δέσμευση της διοίκησης δόθηκε σε μια από τις τελευταίες συζητήσεις που είχε με τους αρχηγούς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας.

Στην αποστολή του Άρη μετέχουν οι: Διούδης, Γουναρίδης, Βανγκέλι, Ψυχογιός, Γιαννίτσης, Κύργιας, Νταμαρλής, Τσουμάνης, Καραγκούνης, Καραγιάννης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Ηρακλής, Σουνάς, Τάτος, Τσιάρας, Βλάχος, Μανιάς, Αγκάνθο, Αγγελούδης.

Απών από τον ΠΑΟΚ ο Λαζάρ. Στη θέση του ο Νίνης. Η αποστολή αποτελείται από τους: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Σκόνδρα, Κίτσιου, Τζαβέλλα, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Κατσουράνη, Κάτσε, Νάτχο, Νίνη, Βούκιτς, Λούκας, Στοχ, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Χούσεν.

Ο Γιώργος Κομίνης θα είναι ο διαιτητής του αγώνα. Ο διαιτητής από την Θεσπρωτία ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι έχοντας βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρεβένη (Χαλκιδικής), Γιώργο Κάλφογλου (Θεσπρωτίας) και τέταρτο τον Αριστομένη Κουτσιαύτη (Άρτας).

To Top