Ο “ξανθός”, ο Άρης και το… απωθημένο

O Γιάννης Ιωαννίδης αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολιτική, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αποσυρθεί στη Χαλκιδική για να ξεκουραστεί…

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το sdna.gr το οποίο αναφέρεται στο… απωθημένο του “ξανθού”:

“Για αυτό άλλωστε, παρά την ηλικία του (είναι 69 ετών), όχι μόνο δεν έχει διάθεση να μείνει ανενεργός, αλλά δημιουργεί τη λίστα με τα πράγματα που θα ήθελε να κάνει από εδώ και στο εξής. Ο Γιάννης Ιωαννίδης “χώρισε” με την πολιτική, όχι όμως και με την δράση. Ηδη υλοποιεί ένα από τα μεγάλα όνειρά του που δεν είναι άλλο από την καταγραφή της βίβλου του μπάσκετ, έναν τόμο με συστήματα και τακτικές που ίδιος υπηρέτησε, εμπνεύστηκε, ή απλώς χρησιμοποίησε στην καριέρα του.

Το μπάσκετ όμως, για τον Ξανθό δεν σταματάει στις σελίδες ενός βιβλίου. Ούτε οι στόχοι του. Ο αγαπημένος του Αρης, δεν βγαίνει στιγμή από το μυαλό του. Αισθάνεται ότι έχει έρθει η στιγμή να επιστρέψει.

Τα δυο σενάρια για την επόμενη ημέρα

Τα σενάρια είναι δύο… Ενα όνειρο κι ένα απωθημένο. Η πιθανότερη περίπτωση είναι κάποια στιγμή να τον δούμε να ηγείται διοικητικού σχήματος που θα αναλάμβανε την τύχη του Αρη με τον Ξανθό να αναλαμβάνει προεδρικό ρόλο. Οι φήμες έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν.

Το απωθημένο όμως, είναι ακόμα πιο… τρελό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί και να γίνει πραγματικότητα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δε θα μπορούσε ποτέ να βγάλει την προπονητική από το μεδούλι του. Εξάλλου για αυτόν, δεν είναι επάγγελμα, είναι στάση ζωής.

Οπως έχει εκμυστηρευτεί  (και αναλύσει μάλιστα) σε ανθρώπους που εμπιστεύεται, μία από τις σκέψεις που περνάει πολύ έντονα από το μυαλό του είναι να ξαναγυρίσει στους πάγκους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αρη, πιστεύοντας μάλιστα ότι έχει πολλά να δώσει, αλλά και πεπεφρασμένους επιμέρους στόχους να πετύχει. Αυτή η εκδοχή μπορεί να υποχωρεί ως πιθανότητα στο πιο ρεαλιστικό σενάριο της ανάμειξής του με τα διοικητικά, αλλά μιλάμε για τον άνθρωπο που κέρδισε ένα τελικό πείθοντας του αντίπαλους ότι ο αγώνας γίνεται μία ημέρα αργότερα. Αρα, από τον Ξανθό όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία η παρουσία του στα γραφεία της Ομοσπονδίας το μεσημέρι της Παρασκευής. Είχε συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, παρουσία του Παναγιώτη Φασούλα και έτσι “έσπασε” ο πάγος ανάμεσά τους.

Τι ακριβώς συζήτησαν το ξέρουν μόνο οι τρεις τους, αλλά είναι πολύ πιθανό να συζήτησαν το ενδεχόμενο ενασχόλησης του Γιάννη Ιωαννίδη με τον Αρη. Κάτι που επί του παρόντος είναι απλώς ένα σενάριο στο μυαλό του ξανθού, αλλά δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να προκύψει κάτι ακόμα πιο προχωρημένο. Κι αν γίνει αυτό, τότε ο Αρης θα έχει πραγματικό κέρδος και θα μπορεί να αποκτήσει αληθινό όραμα για το μέλλον του”.

To Top