Ο «ξανθός», το επικοινωνιακό και η ουσία με την ΕΠΟ

Η πληροφορία ότι ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανε παρέμβαση στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή με αφορμή τα εμπόδια που βάζει η Ομοσπονδία στην προσπάθεια υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, σχολιάστηκε θετικά.

Έδωσε δύναμη ψυχική σε τέτοιες δύσκολες στιγμές. Δεν είναι μικρό πράγμα να διαμηνύει ο ίδιος υφυπουργός αθλητισμού, ότι πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι από την «εν πολλαίς αμαρτίαις» Ελληνική Ομοσπονδία.

«Υπάρχει κράτος και νόμοι. Οφείλεται να σεβαστείτε τους νόμους και τις αποφάσεις των δικαστηρίων. Σταματήστε αυτήν την τακτική απέναντι στον Άρη» φέρεται να είπε ο «ξανθός» στον πρόεδρο της ΕΠΟ, μια πληροφορία που προήλθε από πηγές που – καλοπροαίρετα- όλοι θέλουν να πιστέψουν για την ειλικρίνεια και την ουσιαστική τους βάση.

Αυτό, σε κάθε περίπτωση , αποτελεί το… επικοινωνιακό κομμάτι της υπόθεσης. Σε καιρούς δύσκολους χρειάζεται σίγουρα η επικοινωνιακή τόνωση. Για ευνόητους λόγους και σε μια περίοδο, όπου ο Άρης είναι ευάλωτος όσο ποτέ.

Το πιο σημαντικό κομμάτι, όμως, έχει να κάνει με την ουσία της υπόθεσης. Και η ουσία στην προκειμένη περίπτωση είναι να τύχει ο Άρης δίκαιη αντιμετώπιση και ίσης μεταχείριση στην προσπάθεια επιβίωσης τους και όχι ένα σχέδιο εξόντωσης (με διαιτητικές τρικλοποδιές και τιμωρίες) από τους φορείς που ηγούνται το υπό διάλυση ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κόσμος του Άρη προτιμάει πράξεις επί της ουσίας. Από προθέσεις και λόγια έχει χορτάσει!

To Top