ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… ξεχωριστός Ρικέλμε και οι Αρίας, Μάρκος Πάουλο πιο ψηλά στην κιτρινόμαυρη λίστα για το δρομολόγιο Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη

Η… παρέλαση ονομάτων μετά το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ισπανία συνεχίζεται, αρκετοί ποδοσφαιριστές είναι υποψήφιοι να κάνουν το… δρομολόγιο Μαδρίτη-Θεσσαλονίκη, όμως όλα τα ξεκαθαρίσουν μετά από αρκετές ημέρες, με δεδομένα δυο πράγματα.

Το ένα φυσικά και το πιο βασικό έχει να κάνει με την απόφαση του CAS, που θα ξεκλειδώσει τις εξελίξεις. Το δεύτερο με τις οριστικές αποφάσεις του Χερμάν Μπούργος, σε σχέση πάντα με τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποκτηθούν είτε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, είτε από την υπόλοιπη ισπανική αγορά.

Αυτή τη στιγμή, πέρα από το Ρικάρντο Ρικέλμε, το όνομα του οποίου ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή, δυο περιπτώσεις δείχνουν να είναι ψηλότερα στην κιτρινόμαυρη λίστα: του Σαντιάγκο Αρίας και του Μάρκος Πάουλο.

Ο Αρίας είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Πρόκειται για 30χρονο Κολομβιανό, δεξιό οπισθοφύλακα, ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε δανεικός στη Γρανάδα, όπου είχε 12 συμμετοχές και 1 γκολ.  Πρόκειται για έναν παίκτη με βαρύ βιογραφικό, με θητεία σε ομάδες όπως Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Αϊντχόβεν και Λεβερκούζεν. Στην Ολλανδία αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης το 2017, ενώ έχει και 54 συμμετοχές με την εθνική Κολομβίας. Ο παίκτης, σύμφωνα με τους Ισπανούς, έχει πέσει στο τραπέζι για να αποκτηθεί ως δανεικός. Το συμβόλαιό του με την Ατλέτικο ολοκληρώνεται το 2023. Το συμβόλαιο του αγγίζει τα 2.000.000 ευρώ, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του αναμένεται να το καλύψει η Ατλέτικο.

Σε ότι αφορά τον Μάρκος Πάουλο, πέρυσι είχε μέτρια σεζόν στην πορτογαλική Φαμαλικάο. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν είναι αντίθετος στον δανεισμό του 21χρονου εξτρέμ και η παρουσία του Μπούργος θα παίξει σημαντικό ρόλο. Η Ισπανική ομάδα “ποντάρει” στην εξέλιξη του συγκεκριμένου παίκτη και εκτιμάται ότι λόγω της παρουσίας του Χερμάν Μπούργος θα βρει στον Άρη τον αγωνιστικό χρόνο και θα έχει ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο.

To Top