Ο ΟΑΣΘ καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό οδηγού από νεαρούς: «Τον μαύρισαν στο ξύλο, του έσπασαν τη μύτη στα καλά καθούμενα»

Ξυλοδαρμό από ομάδα νεαρών ατόμων καταγγέλλει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης και το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ σε βάρος οδηγού αστικού λεωφορείου.

Θύμα άγριο ξυλοδαρμού φέρεται να έπεσε ένας οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη. «Είπε σε μια ομάδα 20 ατόμων ένα “ησυχάστε” και βρέθηκε με κάταγμα στη μύτη». Με αυτά τα λόγια ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας περιγράφει στο ThessToday τις δύσκολες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά οι οδηγοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν στο λεωφορείο της γραμμής 72 επιβιβάστηκε μια ομάδα 20 ατόμων, ηλικίας 18-19 ετών. Έκαναν φασαρία και τότε, ο οδηγός ηλικίας περίπου 50 ετών, τους εξήγησε ότι πρέπει να κάνουν ησυχία, διότι στο όχημα βρίσκονται και άλλοι επιβάτες. Ακολούθως τους ειδοποίησε ότι θα ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία.

Συνέπεια της παρατήρησης ήταν ο άγριος ξυλοδαρμός του από δύο άτομα και εκτιμάται ότι χρησιμοποίησαν ακόμη και αντικείμενο. «Τον μαύρισαν στο ξύλο. Πρέπει να είχαν στην κατοχή τους γκλομπ από καουτσούκ, διότι η ζημιά είναι μεγάλη. Τον χτύπησαν άσχημα στο πρόσωπο, του άφησαν σημάδια στα μάτια, στα χέρια, ενώ του προκάλεσαν και κάταγμα στη μύτη», δηλώνει στο ThessToday.gr ο πρόεδρος των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός αναμένεται να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων, ενώ έλαβε και εξιτήριο από το νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου και νοσηλεύτηκε.


To Top