Ο… οδηγός Ζαμπέτας, η συγκίνηση και η κατάθεση ψυχής για τη νέα γενιά!

Ο Αντώνης Ζαμπέτας έζησε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια των μικρών του Άρη μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Ο διευθύνων σύμβουλος των κίτρινων δεν έκρυβε την συγκίνησή του ούτε σήμερα κατά την άφιξη των πρωταθλητών, υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά, ότι «αυτός ο τίτλος δεν θα ξεχαστεί από κανέναν».

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Ο παράγοντας του Άρη έγινε ένα με τα παιδιά, με τις οικογένειες, με τον κόσμο της ομάδας. Καμάρωνε τον τίτλο, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έγινε μέσα σε τόσους μήνες, αλλά και τον συμβολισμό και την ελπίδα που δίνει για το «αύριο» του συλλόγου, ειδικά αυτήν την εποχή.

Κάποια στιγμή και ενώ δεν σταμάτησε να μοιράσει συγχαρητήρια και να σφίγγει χέρια και κιτρινόμαυρες αγκαλιές, ανέβηκε στη θέση του οδηγού του λεωφορείου των πρωταθλητών, δίνοντας το σύνθημα για να συνεχιστεί το κιτρινόμαυρο πάρτι. Πολλοί σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι «ο Άρης πρέπει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων από τα… τσικό μέχρι την επαγγελματική ομάδα»!

Λίγο αργότερα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, για την Κ-17, αλλά και για την Κ-20… «Τα παιδιά της Κ-17 αλλά και της Κ-20,η οποία έχασε το πρωτάθλημα για κάποιες λεπτομέρειες, έχουν όλα αυτά τα στοιχεία που δυστυχώς δεν βλέπουμε στην πρώτη ομάδα. Έχουν αγάπη και πίστη για την ομάδα, τρελό πάθος για την φανέλα που φορούν και την τιμούν με όλη τη σημασία της λέξεως. Μόνο συγκίνηση μπορεί να σου βγάλει αυτό, διότι δεν το βλέπουμε στην πρώτη ομάδα. Παρά τις απολαβές και τον επαγγελματισμό που επικρατεί, τελικά η αγάπη είναι αυτή που κερδίσει και τα παιδιά την βγάζουν με το παραπάνω. Είναι τρομερό να ακούς συνθήματα οπαδών από τους παίκτες. Είναι κάτι μοναδικό και μόνο ασυγκίνητο δεν μπορεί να σε αφήσει» δήλωσε αρχικά ο κ. Ζαμπέτας για να προσθέσει:

«Ήταν μια τεράστια προσπάθεια. Την ακολούθησαν από τον Οκτώβριο όταν ο αείμνηστος Στέφανος Γιώρης, αυτός ο ακούραστος εργάτης του ΑΡΗ, δεν μπορούσε να προσφέρει άλλο τις υπηρεσίες του και σταδιακά μπαίνοντας στις προπονήσεις, τις αποστολές και βλέποντας αυτά τα παιδιά να βγάζουν αυτή την τρέλα και την χαρά για τον σύλλογο, χαλάλι οι προσπάθειες και οι κόποι μας.

Τους ευχήθηκα πριν φύγουμε για την Τρίπολη να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά τους είπα ότι αυτή είναι μόνη η αρχή, γιατί βρίσκονται στο πρώιμο στάδιο, προκειμένου να στελεχώσουν την Κ-20 και στη συνέχεια την πρώτη ομάδα. Και το Τσάμπιονς Λιγκ να κατακτήσουν, αυτό θα το θυμούνται για όλη τους τη ζωή».

To Top