Ο οικογενειάρχης Έλσνερ και η ζωή στη Θεσσαλονίκη! “Ηρεμήσαμε, τώρα είμαστε καλύτερα…” (PRESSARIS-photos)

O Ροκ Ελσνερ με την ευκαιρία του διήμερου ρεπό, είχε τη δυνατότητα να περάσει μερικές στιγμές ξενοιασιάς και να γνωρίζει ακόμη καλύτερα την Θεσσαλονίκη, μη κρύβοντας ότι του αρέσει πολύ η ζωή στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Ο Σλοβένος μεσοαμυντικός που άρχισε να κερδίζει καθημερινά πόντους με την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο και τους γενικά χαμηλούς τόνους, “γνώρισε” ακόμη καλύτερα την πόλη τις τελευταίες δυο μέρες, έχοντας την οικογένεια του στο πλευρό του. Τη γλυκύτατη σύζυγό του και το χαριτωμένο αγοράκι τους, ο οποίος δεν άφησε από τα χέρια του ένα λεωφορείο-μινιατούρα με το σήμα και τα χρώματα του Άρη.

Το PRESSARIS εντόπισε τον Έλσνερ στον παιδότοπο Play Time στην περιοχή της Αρετσούς το πρωί της Τρίτης, εκεί όπου τον υποδέχθηκε ο ιδιοκτήτης και γνωστός φίλος του Άρη Στέφανος Τουβεντζίδης. Ο Σλοβένος έγινε αντιληπτός και από άλλους γονείς, φιλάθλους των κίτρινων, οι οποίοι του έδωσαν συγχαρητήρια για την πρώτη νίκη της ομάδας. Ο Έλσνερ ομολόγησε μιλώντας μαζί τους ότι: “Πράγματι ήταν σπουδαία αυτή η νίκη. Ηρεμήσαμε και τώρα είμαστε καλύτερα”, ενώ έδωσε σε όσους τον πλησίασαν την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια.

Δείτε φωτογραφίες από τον Έλσνερ και την οικογένεια του:

To Top