ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο οικογενειάρχης Πάκο Ερέρα…

Ο Πάκο Ερέρα διανύει αισίως το 64ο έτος της ηλικίας του. Είναι παντρεμένος, μάλιστα, από πολύ μικρή ηλικία, καθώς όταν ήταν παίκτης της Σπόρτινγκ Χιχόν, γνώρισε την τωρινή σύζυγό του.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να δεθεί με τα δεσμά του γάμου και δεν έλειψε ποτέ από το πλάι της, πέρα από την διετία στην Λίβερπουλ, 2005/07. Αυτή είναι η δεύτερη φορά, μετά από 44 χρόνια γάμου και δεν αποκλείεται σύντομα να επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη η σύζυγός του, για να είναι δίπλα του.

Παντρεμένος 44 σχεδόν χρόνια και με τέσσερις κόρες, ο Πάκο Ερέρα! Η μικρότερη, μάλιστα, σπουδάζει οδοντίατρος στην Βαρκελώνη. Αντίστοιχα, η μεγαλύτερη σε ηλικία ζει πλέον μόνιμα στην Σεβίλλη.

Όσοι γνωρίζουν τον Ισπανό προπονητή και στην προσωπική του ζωή, κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο, που είναι ιδιαίτερα στοργικός με τα παιδιά του, αλλά και με την σύζυγό του.

Μάλιστα, η απόφασή του να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη αποδείχθηκε πολύ δύσκολη για τον ίδιο, διότι θα έπρεπε να αποχωριστεί την οικογένειά του. Το κίνητρο όμως του Άρη, ήταν μεγάλο…

To Top