ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Οικονομίδης, ο Μακεδονικός και η 3η θέση του Άρη!

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Άρη συμμετείχε το προηγούμενο διήμερο στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Μακεδονικός, με τους «κίτρινους» να κατακτούν την 2η θέση, μετά την ήττα τους με 3-0 σετ από τον Ηρακλή στον τελικό.

Στο περιθώριο, πάντως, του τουρνουά ο νυν τεχνικός του Μακεδονικού, Γιώργος Οικονομίδης, είχε την ευκαιρία να τα πει με τους ανθρώπους των «κίτρινων», με τον ίδιο, άλλωστε, να έχει διατελέσει δύο χρόνια προπονητής της ανδρικής ομάδας του Άρη (2009-΄11) και άλλες τρεις σεζόν της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.

Μάλιστα, με τον Οικονομίδη στον πάγκο τους οι «κίτρινοι» κατέκτησαν τη σεζόν 2009-΄10 την 3η θέση στο τέλος του πρωταθλήματος, η οποία ήταν η καλύτερη θέση που είχαν κατακτήσει μετά το πρωτάθλημα του ΄97. Επίσης, την επόμενη χρονιά αγωνίστηκαν στο CEV CUP, σημειώνοντας πολύ καλή πορεία, ενώ λίγο έλειψε ν΄ αποκλείσουν την Ζάκσα, που εν συνεχεία αγωνίστηκε στον τελικό του ευρωπαϊκού κυπέλλου εκείνης της περιόδου.

Ο Γιώργος Οικονομίδης μίλησε στο PRESSARIS για την εμπειρία αυτού του τουρνουά: «Ήταν το πρώτο τουρνουά, που διοργάνωσε ο Μακεδονικός και εγώ προσωπικά ευχαριστώ τους προπονητές όλων των ομάδων για τη συμμετοχή τους. Ήταν τιμή για τον Μακεδονικό η παρουσία τους. Από την πλευρά μας, προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα όσο το δυνατόν πιο άρτιο τουρνουά. Ήταν η πρώτη φορά και θέλουμε να το καθιερώσουμε», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει:

«Όλες οι ομάδες που συμμετείχαν δοκίμασαν διάφορα σχήματα και δόθηκε χρόνος συμμετοχής στους αθλητές που είναι στα ρόστερ. Άλλωστε, αυτή είναι και η φιλοσοφία αυτών των φιλικών αγώνων…».

To Top