“Ο οικονομικός έλεγχος είναι εξίσου σημαντικός με τη σωτηρία της ομάδας”!

O πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης της Λέσχης Φίλων Αρη, Κώστας Γεωργιάδηςαναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το ρόλο του θεσμού σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την ομάδα, την πορεία του οικονομικού ελέγχου και τις σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν στο αγωνιστικό τμήμα και στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Στο ξεκίνημα της συζήτησης, μίλησε για το ρόλο που θα έχει η ΚΜΑ από εδώ και πέρα: «Ο στόχος μας είναι να καλύψουμε κενά, τα οποία δημιουργήθηκαν, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα και η ΠΑΕ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μην κινδυνέψει η ομάδα με υποβιβασμό και οριστική διάλυση».

 Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ομάδα, προπονητικό τιμ και προσωπικό στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου με τις ελλείψεις διάφορων αγαθών, είπε: «Τα γνωρίζω αυτά και είναι τραγικά. Να μην έχουν οι παίκτες κίτρινες φανέλες να φορέσουν ή να έχει κοπεί το ρεύμα και το νερό στο Ρύσιο. Οι συνθήκες είναι μαρτυρικές και μετά έχουμε και απαιτήσεις. Παρόλα αυτά, είδα μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά. Πάλεψαν με κάθε τρόπο.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε στις άμεσες ανάγκες. Πρέπει να υπάρχει διοίκηση που να μπορεί να αποτρέψει τον υποβιβασμό. Μετά, θα δώσουμε έμφαση στην πορεία του οικονομικού ελέγχου. Πρέπει, αφού μείνουμε στην κατηγορία, να τρέξουμε γρήγορα τις εξελίξεις για να έχει η ομάδα εκλεγμένη διοίκηση και όχι διορισμένη από το πρωτοδικείο. Να γίνουν τα απολύτως απαραίτητα για να αναδομηθεί η ομάδα».

 Για το τι ακριβώς πρόκειται να γίνει στο άμεσο μέλλον, ανέφερε: «Πρώτο μέλημα είναι να αποκτήσει εκλεγμένη διοίκηση η ομάδα και στη συνέχεια πρέπει, όπως ορίζει και ο νόμος, να προχωρήσουμε σε γενική συνέλευση. Με βάση το καταστατικό, μπορούμε να κηρύξουμε έκτακτη γενική συνέλευση χωρίς χρονικό περιορισμό. Μετά από τουλάχιστον δέκα ημέρες, θα πρέπει να γίνουν αρχαιρεσίες».

 Για το θα γίνει σε περίπτωση υποβιβασμού, υπογράμμισε: «Δε θα παρατήσουμε σε καμία περίπτωση την ομάδα. Θα κάνουμε τις ίδιες διαδικασίες, παρότι τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα. Όμως σε αυτή την περίπτωση, φοβάμαι την απογοήτευση και την κρύα καρδιά του Αρειανού. Μπορεί να παρασυρθεί όλο το σωματείο που λέγεται «Άρης».

 Για το τι γίνεται με τον οικονομικό έλεγχο που βρίσκεται σε εξέλιξη, υπογράμμισε: «Θα ενημερωθώ και εγώ αργότερα. Δεν έχω ιδέα. Άκουσα διάφορα για την πιθανότητα να δοθεί μια προσωρινή αναφορά για το πώς πάει, αλλά δε νομίζω αυτό να είναι εφικτό να γίνει, τουλάχιστον με τις γνώσεις που έχω.

Δε νομίζω να υπάρχει κάτι απτό που να μπορεί να ειπωθεί. Συγκαλέσαμε διοικητικό συμβούλιο για τις 17:15 και καλέσαμε και την παλιά διοίκηση για να μας δώσει κάποια στοιχεία, καλέσαμε και το τριμελές όργανο της εξελεγκτικής επιτροπής και τους κ.κ. Ηλιάδη και Μαστροθύμιο να έρθουν να ακούσουν τι θα πει ο άνθρωπος της Nexia για να μην υπάρχουν παραφιλολογίες.

Να μας πουν πότε σκοπεύουν ότι θα έχουν το οικονομικό πόρισμα του ελέγχου, αν δεν έχουν ακόμη κάτι. Ο έλεγχος είναι εξίσου σημαντικός με τη σωτηρία της ομάδας. Να δούμε πότε θα ενημερωθούμε, για να ενημερωθεί και ο κόσμος. Ο κόσμος είναι αυτός που, κυρίως, πρέπει να ενημερωθεί. Να ξέρει τι γίνεται στον Άρη».

To Top