ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Οικονόμου για το οικονομικό SOS του ΑΣ και τη στάση Καρυπίδη, Λάσκαρη

Για τα οικονομικά προβλήματα του ερασιτέχνη Άρη, μίλησε ο Γενικός Γραμματέας του Α.Σ. Τάσος Οικονόμου. Αναφέρθηκε στο οικονομικό SOS του ΑΣ και τη στάση των Καρυπίδη, Λάσκαρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Τα πράγματα πηγαίναν καλά μέχρι το καλοκαίρι. Όταν ξεκίνησε η νέα χρονιά όπως και κάθε χρόνο υπάρχει μία δυσκολία. Το καλοκαίρι η ομάδα δεν έχει κάποια αξιόλογα έσοδα, με αποτέλεσμα να φτάσουμε τον Σεπτέμβριο και να  έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση. Εμείς περιμέναμε να δανειστούμε κάποια λεφτά από τον κ. Καρυπίδη, περίπου 300.000, αυτό όμως δεν έγινε ποτέ.

Εμείς προσπαθούμε να είμαστε εντάξει με τις πληρωμές του προσωπικού, αλλά δυσκολευόμαστε λόγω του ότι δεν πήραμε έστω λίγα από αυτά που μας υποσχέθηκαν. Από την πλευρά της η ΚΑΕ και ο κ. Λάσκαρης βοηθάει οικονομικά. Εμείς τουλάχιστον περιμένουμε να πάρουμε έστω και το 10% των εισπράξεων, που παίρναμε και τα προηγούμενα χρόνια».

Για το αν ο Καρυπίδης πληρώνει τη ΔΕΗ του Α.Σ. Άρης: «Η ΔΕΗ έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Έχει γίνει μία επαφή με τη ΔΕΗ για να γίνει κάποιος διακανονισμός  αλλά πρέπει να πληρωθούν κάποια λεφτά. Απ’ ότι ξέρω, δεν έχει δώσει κάποια χρήματα. Στο τέλος δεν θα μπορούμε να παίξουμε νυχτερινούς αγώνες».

Για το αν επικοινώνησαν με τον Καρυπίδη: «Έχουν γίνει επανειλημμένες συζητήσεις είτε με τον ίδιο, είτε με κάποιο συνεργάτη του, αλλά δεν υπήρχε κάποια ανταπόκριση».

Για το τι θα κάνουν: «Έχουμε ένα συμβούλιο την Δευτέρα, για να συζητήσουμε ξανά και να μας πει και ο πρόεδρος τι θα γίνει».

Για το ότι ο κ. Ψηφίδης σκέφτεται να προχωρήσει σε έκτακτη γενική συνέλευση εάν ο Καρυπίδης δεν ανταποκριθεί: «Αυτή είναι η ύστατη επιλογή που έχουμε. Δε νομίζω να χρειάζεται να φτάσουμε στα άκρα. Πρέπει να κάνουμε μία κουβέντα με τους νομικούς μας για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το αν οι 300.000 ευρώ ήταν μία άγραφη συμφωνία ή υπάρχει έγγραφη δέσμευση «Δεν υπογράψαμε κάποιο συμφωνητικό, απλά το υποσχέθηκε στη γενική συνέλευση».

To Top