ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Οκάρο το σκέφτεται, οι εκπροσωποί του είναι αρνητικοί, αλλά ο Άρης παραμένει στο παιχνίδι!

Ρεαλιστικά, οι πιθανότητες παραμονής του Οκάρο Γουάιτ δεν είναι πολλές, όμως εξακολουθούν να υπάρχουν, όπως υπάρχει και διαρκής επαφή ανάμεσα στον παίκτη και τον Άρη.

Οι κίτρινοι διατηρούν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Αμερικανό φόργουορντ, προσπαθώντας να πείσουν πρωτίστως τους εκπροσώπους του για την αποδοχή της πρότασης που έχουν καταθέσει.

Δεν είναι υπερβολή ότι ο Γουάιτ, MVP του φετινού πρωταθλήματος, θα ήθελε να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του προσφέρει ο Άρης, με την χρονική ευελιξία για το ενδεχόμενο που θα κερδίσει θέση στο ΝΒΑ ή τουλάχιστον το σκέφτεται σοβαρά, ωστόσο οι εκπρόσωποί του στις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν πως μπορεί να βρει καλύτερη οικονομική πρόταση στην Ευρώπη.

Χθες υπήρξε μία πληροφορία ότι ανάλογο όρο με τον Άρη βάζει και ομάδα που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα, χωρίς να γίνει γνωστό ποια είναι αυτή, όμως αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι ο Γουάιτ ακόμα και στους ανθρώπους του Άρη υπογραμμίζει ότι προτεραιότητά του παραμένει το ΝΒΑ.

Εννοείται ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει ρευστότητα και τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από μέρα σε μέρα, όμως ο Γουάιτ έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή να συμμετάσχει στο Σάμερ Λιγκ του ΝΒΑ στο Ορλάντο με τους Μάτζικ (2-8 Ιουλίου) και εκεί να τα δώσει όλα για να κερδίσει ένα συμβόλαιο, κάνοντας το όνειρό του πραγματικότητα.

To Top