Ο Ολλανδός Χίνγκλερ στο ΟΑΚΑ, ο Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη

Ο 29χρονος Γάλλος Βιλί Ντελαζόντ θα διευθύνει τον αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης αύριο (19:30) το απόγευμα για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague, όπως αναφέρουμε σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Από κει και πέρα, είναι γεγονός ότι διαιτητές από τη δεύτερη κατηγορία της UEFA στέλνει η ΚΕΔ στα δύο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

Από τη δεύτερη κατηγορία και ο 35χρονος Χίγκλερ Ντένις που θα σφυρίξει το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Ο Ολλανδός Ντένις Χίγκλερ ορίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Τετάρτη για την 5η αγωνιστική των playoffs. Ο 35χρονος ρέφερι είχε διευθύνει το Κραϊόβα-ΑΕΚ 0-2 στις 8/8/2019 για τον τρίτο προκριματικό του Europa League και το Ελλάδα-Μολδαβία 2-0 στις 11/10/2020 για το Nations League. Θα σφυρίξει με βοηθούς τους  συμπατριώτες του Χόνιγκ και Μπλούεμινγκ και 4ο τον Φωτιά. Στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Μάνσοτ και AVAR θα είναι Καλαμπόκης.

Στο Ολυμπιακός-Αστέρας διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Νικολακάκη και Νικολαϊδη. Τέταρτος θα είναι ο Κουτσιαύτης, στο VAR ο Σάντος Βάσκο και AVAR ορίστηκε ο Μπαλτάς.

To Top