Ο Ολυμπιακός έφερε Τούμπα τον ΠΑΟΚ (1-2) και στέφθηκε πρωταθλητής πριν τον Άρη

Ο Ολυμπιακός έβαλε το… καλό του πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο της Τούμπας και κατάφερε να πάρει τη νίκη με ανατροπή (1-2) επί του ΠΑΟΚ και να στεφθεί πρωταθλητής Ελλάδας πριν το κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Άρη.

Οι αλλαγές του Πέδρο Μαρτίνς διόρθωσαν τα κακώς κείμενα και ο Ολυμπιακός εκμεταλλευόμενος την κούραση των συνεχόμενων αγώνων του ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο και μαθηματικά τον τίτλο.

Ο Μουργκ στην πρώτη φάση του ματς στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Ρόνι Λόπες να σκοράρει για δεύτερο σερί ματς (51’) και τον Ρέαμπτσουκ (62’) με υπέροχο σουτ να υπογράφουν την ανατροπή.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο (46′ Μιχάϊ), Σίντκλεϊ, Κούρτιτς, Τσιγγάρας (60′ Σβαμπ),  Σοάρες (60′ Αντρίγια Ζίφκοβιτς), Μουργκ, Μιτρίτσα (75′ Ολιβέϊρα), Τσόλακ (63′ Ακπομ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Λαλά,  Παπασταθόπουλος, Μπα (64′ Παπαδόπουλος), Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ροντρίγκες), Λόπες (78′ Βρουσάϊ), Μασούρας (46′  Αγκιμπού Καμαρά) και Τικίνιο (46′ Ελ Αραμπί).

To Top