Ο Ορφανίδης για την “επόμενη μέρα” του Άρη

Ο Τάσος Ορφανίδης,  πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη μίλησε για την επόμενη μέρα του Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την επόμενη μέρα του Άρη: «Σίγουρα δεν μπορώ να πω ότι η επόμενη μέρα του Άρη, θα είναι καλή, υπάρχουν πολλά προβλήματα και γι’ αυτό η ομάδα έχει φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει. Αυτοί που μπορούν να βοηθήσουν τον Άρη και οικονομικά και διοικητικά πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι, να αφήσουν πίσω ότι υπάρχει μια δεκαετία και να μπορέσουν να βγάλουν κάτι σωστό.

Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη, εκτός από τον υποβιβασμό που ήρθε στην ομάδα μας, πρέπει να παρθούν κάποιες πολύ σημαντικές αποφάσεις για να δούμε που θα βρίσκεται η ομάδα την επόμενη χρονιά».

Για τα όσα είπε ο κ.Κούγιας  και για την προσπάθεια που γίνεται: « Αυτή την στιγμή ο Άρης ψάχνεται να βγει από το αδιέξοδο και πρέπει όλοι μας να αγκαλιάσουμε αυτή την προσπάθεια, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα που θα βγει θα είναι πάρα πολύ καλό. Όταν αγαπάς κάτι προσπαθείς να το στηρίξεις σε όσο άσχημη κατάσταση και αν βρίσκεται.

Τα αποτελέσματα πάντα δείχνουν, και έδειξε ο κ.Σκόρδας τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει. Δεν μπορεί πάντα να φταίνε οι άλλοι και εμείς να μην φταίμε ποτέ. Κανένας δεν είναι άμοιρος τον ευθυνών του. Ο Άρης μπορεί να βαλλόταν από παντού αλλά και εμείς δεν δείξαμε και ότι δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο. Και εννοείται ότι αυτοί που διοικούν έχουνε μεγάλο μερίδιο ευθύνης».

Για το αν ετοιμάζεται κάτι καλό για τον Άρη: «Στην ζωή μας αν δεν είμαστε αισιόδοξοι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα. Αν υπάρχει φως στο τούνελ, πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τον Άρη, να σταθεί στα πόδια του και να δει με αισιοδοξία το μέλλον του».

To Top