Ο Οσμάν δοκιμάζεται στην Κρου, ο Άρης τον πρώτο λόγο

Εδώ και μέρες ο Αμπντούλ Οσμάν δοκιμάζεται στην αγγλική Κρου, ομάδα που παίζει στην τρίτη εθνική κατηγορία. Ο Άρης έχει… αντίπαλο στην διεκδίκηση του Γκανέζου μέσου, όμως είναι το φαβορί να τον αποκτήσει.

Ο προπονητής της Κρου, Στιβ Ντέιβις έχει μείνει εντυπωσιασμένος από τον Οσμάν, τονίζοντας στο επίσημο σάιτ της ομάδας πως “ξέρω ότι υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αμπντούλ. Το ξέραμε αυτό όταν τον φέραμε εδώ. Θέλαμε να τον δούμε μετά από έναν χρόνο στην Ελλάδα και προπονήθηκε καλά. Είναι 25 ετών, είναι σχετικά νέος ακόμα και συνεχίζει να βελτιώνεται. Έπαιξε δύο (φιλικά) παιχνίδια με μας κι αν μπορούμε να τον κρατήσουμε μόνιμα, θα το προσπαθήσουμε”.

Δηλώσεις στο επίσημο σάιτ της Κρου έκανε και ο Οσμάν υποστηρίζοντας πως “κέρδισα εμπειρία στην Ελλάδα. Το ποδόσφαιρο είναι περισσότερο της… υπομονής εκεί και πρέπει να συγκεντρώνεσαι περισσότερο, γιατί πασάρουν και κινούνται περισσότερο, αλλά αυτό ήταν καλό. Προπονήθηκα καλά και ήταν καλό για μένα. Ήθελα να γυρίσω, άκουσα ότι ενδιαφερόταν η Κρου να με δει και ήρθα”.

 

To Top