Ο Ουμπίντες θέλει να επιστρέψει και να ακούσει τους οπαδούς του Άρη να τραγουδούν!

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες θέλει να γυρίσει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για να ακούσει τον κόσμο του Άρη να τραγουδάει! Το είπε ο ίδιος και παραδέχτηκε πως ο Άρης του έκανε πρόταση για να επιστρέψει στην ομάδα.

Οι δηλώσεις του Αργεντινού μεσοεπιθετικού στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τη… σχέση του με το φραπέ: «Το πρώτο πράγμα που έκανα πατώντας στην Ελλάδα ήταν να πιω έναν φραπέ γλυκό με πολύ γάλα! Μου θυμίζει οπωσδήποτε Ελλάδα αυτός ο καφές. Έχω πολλούς φίλους εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα εδώ».

Για τη σεζόν που είχε με την Ορντουσπόρ: «Παρότι είχα καλή σχέση με Εκτορ Ραούλ Κούπερ, που ήταν προπονητής εκεί και τον εκτιμώ ιδιαίτερα, στην ομάδα δεν πήγαν καλά τα πράγματα, δεν πήρα φανέλα βασικού και ολοκληρώθηκε η συνεργασία μας».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα και τον Ατρόμητο: «Ξεκίνησα στον Ολυμπιακό Βόλου, που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα. Ο Άρης με εξέπληξε ευχάριστα που ενδιαφέρθηκε να με αποκτήσει, όμως δεν κατάφερα να στεριώσω και μου δίνεται ευκαιρία να πάρω φανέλα βασικού στον Ατρόμητο, που είναι σοβαρή ομάδα και θα μου παρέχει σταθερότητα, κάνει συνεχώς βήματα προς τα εμπρός και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω όσο μπορώ».

Για το αν την σεζόν που πέρασε είχε επαφή με τους πρώην συμπαίκτες του στον Άρη: «Είχα επαφές με τους πρώην συμπαίκτες μου στον Άρη, μάθαινα τα νέα. Έμπαινα και στο ίντερνετ, είχα ενημέρωση. Ήταν δύσκολη χρονιά για τον Άρη το ρόστερ ήταν βασισμένο σε νεαρούς παίκτες, όμως είμαι χαρούμενος που κατάφερε η ομάδα να μείνει στη Σούπερ Λιγκ. Έμαθα ότι άλλαξε και η διοίκηση και ελπίζω να πάνε καλύτερα τα πράγματα».

Για το πώς θα του φανεί που θα παίξει εναντίον του Άρη: «Αν και πέρασα μια χρονιά στον Άρη που τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά, ένιωσα αγάπη από τον κόσμο του Άρη. Θα είμαι ευγνώμων και θα ήθελα να επιστρέψω στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να ακούσω τους φιλάθλους να τραγουδούν γιατί μου θυμίζουν πολύ την πατρίδα μου, την Αργεντινή».

 

To Top