Ο Ουντότζι, το 4/6 και τα “ρεκόρ”

Ο Άρης συνέχισε την Κυριακή το αρνητικό φετινό του σερί, μια και αγνοεί την νίκη στην έδρα του, μετά από εννιά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και συνολικά τέσσερις στο Κλεάνθης Βικελίδης! .

Η έδρα του Άρη αποτελεί τον αδύναμο “κρίκο” των κίτρινων, γεγονός που προβληματίζει και πικραίνει τον κόσμου της ομάδας.  Ο Ουντότζι δείχνει να είναι η πιο αξιόπιστη λύση της ομάδας αναφορικά με το σκοράρισμα, καθώς έχει σημειώσει τα τέσσερα από τα έξι γκολ της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Νιγηριανός που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν ισοφάρισε το δικό του “ρεκόρ” στη Σούπερ λίγκα (τέσσερα γκολ είχε πετύχει με τη φανέλα του Πλατανιά). Σκοράρισε ισοφαρίζοντας τον Λεβαδειακό, ενώ χάρισε τις νίκες με Πανιώνιο και Βέροια. Το γκολ του κόντρα στον Πλατανιά ωστόσο δεν ήταν αρκετό αυτή τη φορά.

Aξίζει να σημειωθεί ότι τις τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε στο χθεσινό παιχνίδι ο Σαλόζε Ουντότζι, ο οποίος συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο όριο των καρτών. Ο Νιγηριανός μαζί με τον Ροκ Έλσνερ έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες.

To Top