Ο ΟΦΗ έφυγε με ήττα, πήρε και τον… Μπαλογιάννη από την Τούμπα! Δανεισμός Ντέλετιτς από ΑΕΚ σε Λαμία

Ο ΟΦΗ έφτασε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του Κώστα Μπαλογιάννη, ο οποίος θα πετάξει μαζί με την αποστολή των Κρητικών στο Ηράκλειο.

Ο ΟΦΗ είχε καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για την μεταγραφή του νεαρού μέσου Κώστα Μπαλογιάννη, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Δικέφαλο. Μάλιστα, ο 21χρονος μέσος θα ταξιδέψει με την αποστολή των Κρητικών για το Ηράκλειο, η οποία επιστρέφει στη βάση της μετά την ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Την Δευτέρα (5/10) ο Μπαλογιάννης θα περάσει ιατρικά και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς. Ο ΟΦΗ είχε κάνει και πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Θανάση Ανδρούτσο, η οποία απορρίφθηκε.

Ο Μπαλογιάννης την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Βόλο, με τον οποίο πραγματοποίησε 26 συμμετοχές.

Με τη φανέλα της Λαμίας θα αγωνίζεται τη φετινή σεζόν, ο Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος παραχωρήθηκε από την ΑΕΚ, με τη μορφή δανεισμού.

Τον δανεισμό του, τον είχε ανακοινώσει η ΑΕΚ την Παρασκευή (02/10). Σήμερα οι Φθιώτες, επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 26χρονο (14/10/1993) Σέρβο επιθετικό, Μίλος Ντέλετιτς με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ, έως το καλοκαίρι του 2021.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»

To Top