Ο ΟΦΗ αντέδρασε: “Βόμβα στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Ο ΟΦΗ αντέδρασε για την σημερινή απόφαση να μην του δοθεί άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, τονίζοντας με ανακοίνωσή του ότι η διοίκηση κατέθεσε πλήρη φάκελο!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ: “Η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε πλήρη φάκελο από τα έγγραφα και στοιχεία του οποίου αποδεικνύονταν, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι πληρούσε τα κριτήρια του κανονισμού αδειοδότησης. Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε σήμερα, ότι οριστικά δεν αδειοδοτούμαστε, χωρίς να μας γνωστοποιηθούν επισήμως οι λόγοι που οδήγησαν την αρμόδια Επιτροπή στην απόφαση αυτή.

Ασφαλώς και θα επανέλθουμε μόλις λάβουμε το σκεπτικό, το οποίο αναμένουμε να μας αποσταλεί, «ΑΜΕΛΛΗΤΙ», με επαρκή αιτιολογία, όπως επιβάλλουν το Σύνταγμα και οι Νόμοι.

Πέρα όμως από την κατάφωρη αδικία εις βάρος της ομάδας μας, αυτό που έχει σημασία, είναι ότι οι σημερινές αποφάσεις αποτελούν «βόμβα στα θεμέλια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου και οδηγούν εν μέσω γενικευμένης κρίσης, σε οδυνηρά και αλυσιδωτά επακόλουθα. Αυτό θα το αντιληφτούν σύντομα όσοι ασχολούνται με το Ελληνικό Ποδόσφαιρο”.

To Top