ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ούγγρος διαιτητής Μπόγκναρ στο Άρης – Παναθηναϊκός

Ο Ούγγρος διαιτητής Τάμας Μπόγκναρ ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Ο εν λόγω διαιτητής από την πρώτη κατηγορία της UEFA δεν είναι άγνωστος στους κιτρινόμαυρους, καθώς είχε διευθύνει το πρώτο παιχνίδι του 2023 απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να έχουν και τη βοήθειά του.

Κι αυτό διότι στη φάση του γκολ δεν είδε καθαρό φάουλ πάνω στον Πίρσμαν, ενώ νωρίτερα έδωσε πέναλτι “φάντασμα” το οποίο εξουδετέρωσε ο Κουέστα.

Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μπάλαζ Μπούζας, Πέτερ-Κόμπορ, 4ος ο Φωτιάς και στο VAR ο Μπάλας Μπέκερ με τον Νικολακάκη.

Στα άλλα παιχνίδια ο Γάλλος Φρανσουά Λετεσιέ, που είναι ελίτ διαιτητής, ορίστηκε στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κιρίλ Μουνιέ, Μεντί Ραμονί, 4ος ο Μανούχος και στο VAR ο Πιέρ Ζελουστέ με τον Κωσταρά.

Τέλος στο Βόλος-ΑΕΚ διαιτητής θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Μεϊντάνα, Ψαρρή, 4ο τον Γκορτσίλα και στο VAR τους Κουμπαράκη, Θ.Μωυσιάδη.

To Top