ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Ούγγρος παρατηρητής, ο Φάμπρι και το μήνυμα της ΠΑΕ Άρης

Ο Άρης πέρα από το αγωνιστικό μέρος όπου η πρόκριση είναι μονόδρομος, θα έχει στο πίσω μέρος του “μυαλού” του τα… εξωαγωνιστικά.

Η ΠΑΕ Άρης έστειλε χθες το μήνυμά της, τονίζοντας ανάμεσα στ’ άλλα ότι: “Καθήκον όλων μας είναι να ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ την ομάδα μας και το «σπίτι» μας. Κανείς δεν πρέπει να θέσει σε κίνδυνο το Κλεάνθης Βικελίδης για τη συνέχεια της ευρωπαϊκής μας πορείας.

Είναι υποχρέωση όλων μας να τηρήσουμε τους κανονισμούς της UEFA και να μην δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα. Υπενθυμίζουμε ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση βεγγαλικών, καπνογόνων και lazer”.

Την ίδια ώρα, η UEFA έστειλε στη ρεβάνς ως παρατηρητή τον Ούγγρο Βίλμος Σάμπο. Πρόκειται για έναν από τους “σκληρούς” και αυστηρούς παρατηρητές των Ευρωπαϊκών γηπέδων κάτι που καταγράφει την ανάγκη να είναι οι φίλοι του Άρη ιδιαίτερα προσεκτικοί με λέιζερ , καπνογόνα κτλ. προκειμένου να μην υπάρχουν επιπτώσεις για την κιτρινόμαυρη ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μισέλ Φάμπρι από την Ιταλία ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα, έναν διαιτητή που “ξύπνησε” δυσάρεστες μνήμες για τους κιτρινόμαυρους από την διαιτησία του με την Αστάνα.

 

To Top