ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πάκο Ερέρα θα αναλάβει τις συζητήσεις με Ούγκο Σόουζα!

Τις προηγούμενες μέρες, πραγματοποιήθηκε μία συνάντηση ανάμεσα στον Θοδωρή Καρυπίδη και τον εκπρόσωπο του Ούγκο Σόουζα, Ίλια Ίβιτς.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Οι δύο πλευρές έθεσαν επί τάπητος το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου στον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, δίχως να βρουν ακόμα τη «χρυσή τομή», καθώς υπήρξε διαφορά στο οικονομικό σκέλος. (Θυμηθείτε ΕΔΩ)

Τις επόμενες μέρες, πρόκειται να υπάρξουν κι άλλες συναντήσεις με κεντρικό θέμα συζήτησης τον Ίβηρα αμυντικό, αν και αυτή που θα έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, θα είναι ανάμεσα στον Πάκο Ερέρα και τον Ούγκο Σόουζα! Ο νέος προπονητής του Άρη, διεμήνυσε στον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, πως θα αναλάβει ο ίδιος να συζητήσει με τον ποδοσφαιριστή, όταν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Για την ποδοσφαιρική οντότητα του Ούγκο Σόουζα έχει αποκτήσει μία εικόνα, καθώς έχει δει αγώνες του Άρη, ενώ και ο Θοδωρής Καρυπίδης, του διεμήνυσε το πόσο σημαντικός ήταν αυτό τον 1,5 χρόνο για την ομάδα.

Ο Πάκο Ερέρα, έχοντας την εμπειρία, τόσο του προπονητή, όσο και του τεχνικού διευθυντή (κατά το παρελθόν στην Εσπανιόλ), θα συζητήσει με τον Ούγκο Σόουζα, για όλα. Και για τον ρόλο που θα έχει στον Άρη της επόμενης σεζόν, αλλά και για το συμβόλαιό του, σε ότι αφορά τη διάρκεια και τις οικονομικές απολαβές του.

To Top