ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Πάλμα δεν βρίσκεται στο ραντάρ του προπονητή της Ρέιντζερς”

Στη Σκωτία υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν πως ο Λουίς Πάλμα δεν ενδιαφέρει τη Ρέιντζερς.

Η εφημερίδα Daily Record, στην ηλεκτρονική έκδοσή της αναφέρει: «Ο Ονδουριανός εξτρέμ του Άρη, Λουίς Πάλμα, έχει συνδεθεί έντονα με τη Ρέιντζερς, αλλά η Record Sport αντιλαμβάνεται ότι δεν βρίσκεται στο ραντάρ του Μάικλ Μπιλ (σ.σ. προπονητής) ή της Ρέιντζερς».

Η ιστοσελίδα ibroxnews σχολιάζοντας το δημοσίευμα τονίζει πάντως…: «Υπάρχει ένα παλιό ρητό ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά και υπάρχει πολύς καπνός γύρω από την ιδέα να αποκτηθεί ο Πάλμα. Πολλοί άνθρωποι ήταν δύσπιστοι σχετικά με την τιμή για έναν παίκτη που δεν έπαιξε ποτέ στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά η ηλικία του και το ταλέντο του σε συνδυασμό έδειχνε ότι ήταν δυνατό».

Και προσθέτει: «Υπήρξαν αναφορές για υποβολή προτάσεων και ο αθλητικός διευθυντής του ΑΡΗ ανέφερε το όνομα της Ρέιντζερς ως πιθανό προορισμό τις προηγούμενες ημέρες, οπότε φαίνεται απίθανο ο σύλλογος απλώς να μην ενδιαφέρεται καθόλου. Ωστόσο, δεν θα ήταν τεράστιο σοκ να μην τον δούμε να έρχεται. Λέγεται ότι υπάρχουν πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες και θα είναι μια ακριβή συμφωνία για την Ρέιντζερς».

To Top