Ο Πάρκερ “θυμήθηκε” τον επεισοδιακό τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (video)

«Ωραίο περιβάλλον για να παίξεις, αλλά την ίδια ώρα και τρομακτικό». Έτσι χαρακτήρισε ο Σμους Πάρκερ την Ελλάδα, ως μπασκετικό «προορισμό».

Σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Άρη, του Ηρακλή και του Περιστερίου ρωτήθηκε για το χειρότερο μέρος που έπαιξε, από τις 10 χώρες που έχει γυρίσει στον κόσμο. «Η Ελλάδα», είπε χωρίς να το σκεφτεί καθόλου. «Οι φίλαθλοι των ομάδων είναι πολύ παθιασμένοι και υποστηρίζουν τις ομάδες τους με απίστευτο τρόπο. Δεν θες να παίζεις μακριά από την έδρα σου στην Ελλάδα. Είναι το καλύτερο και συνάμα το χειρότερο περιβάλλον για να αγωνίζεται κανείς», είπε.

Όταν του ζητήθηκε να περιγράψει τη στιγμή που τρόμαξε περισσότερο στην καριέρα του, δε δυσκολεύτηκε να απαντήσει, φέρνοντας στη μνήμη του τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακού – Άρη, το 2004 στη Λαμία. «Είδα μία φωτοβολίδα να περνάει πάνω από το κεφάλι μου, την οποία πέταξαν οι οπαδοί της μίας ομάδας στους άλλους. Χρειάστηκε να διακοπεί το παιχνίδι για δύο ώρες, να αδειάσει το γήπεδο από τον κόσμο και να ξαναμπούμε στο παρκέ», είπε, την ώρα που οι παρουσιαστές φαίνονταν έκπληκτοι μ’ αυτά που άκουγαν.

Ο Πάρκερ μίλησε επίσης για το… χαμό που έζησε στο αλήστου μνήμης ματς Πίστονς – Πέισερς όπου έπεσε… το ξύλο της αρκούδας, αλλά και για τη σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ.

πηγή: basketplus.gr

Δείτε τι είπε αναλυτικά:


Ο Σμους Πάρκερ για την Ελλάδα από savvato

To Top