Ο Πάσαλιτς εξήγησε την αγωνιστική βελτίωση του Άρη και έδωσε το σύνθημα: Και τώρα… ρεβάνς από τον Πανιώνιο

O Μοχάμεντ Πάσαλιτς τόνισε με έμφαση ότι η αγωνιστική βελτίωση του Άρη μόνο τυχαία δεν είναι καθώς είναι το αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.

Ο άσος του Άρη τόνισε μετά τον αγώνα ότι: «Δεν ήταν τόσο εύκολη νίκη όπως φάνηκε. Ξεκινήσαμε νευρικά, ίσως γιατί θέλουμε να δείχνουμε το καλύτερο αγωνιστικό μας πρόσωπο μπροστά στον κόσμο μας. Καταφέραμε να ελέγχουμε τον ρυθμό, πήραμε την διαφορά και φτάσαμε εύκολα στη νίκη. Αυτή εκτός από δύο βαθμούς μας βοηθάει και ψυχολογικά καθώς θα πάμε με άλλον αέρα στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο».

-Τι συνέβει στο τέταρτο δεκάλεπτο. Επαναπαυτήκατε στην διαφορά και χαλαρώσατε;

«Χάσαμε την συγκέντρωση μας, χάσαμε τον ρυθμό μας, τι να πω. Ίσως να πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε γιατί είχαμε διαφορά 20 πόντων. Ελπίζω αυτό το λάθος να μην επαναληφθεί άλλη φορά σε παιχνίδι μας».

– Έχει συμβεί και σε προηγούμενα παιχνίδια.

«Πιστεύω ότι μαθαίνουμε από τα λάθη μας και δεν θα τα επαναλαμβάνουμε».

– Και τώρα μπροστά σας ο Πανιώνιος. Είναι ένα δυνατό κρας τεστ για τον Αρη;

«Είναι πολύ καλή ομάδα. Δεν ξεχνάμε ότι είχαμε χάσει στον πρώτο γύρο οπότε μέσα στην σκέψη μας είναι να πάρουμε άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο γήπεδο μας. Είμαστε πολύ καλύτεροι τώρα, πολύ πιο ισχυροί και πιστεύω ότι εάν παίξουμε σοβαρά, συγκεντρωμένα αλλά και με πάθος μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

-Η καλή σας αγωνιστική πορεία σας αναγκάζει να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας;

«Ο μόνος μας στόχος είναι να κερδίζουμε το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε πιο μακριά».

– Στους προσωπικούς στόχους του Μούχα Πάσαλιτς είναι να κερδίσει μια πρόσκληση για την εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας;

«Θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να κερδίζει η ομάδα μου. Δεν θέλω όμως να βλέπω τόσο μακριά. Κανένας αθλητής δεν λέει όχι σε ένα Ευρωμπάσκετ αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα».

To Top