Ο Πάσαλιτς προτιμά να μην κάνει αρθροσκόπηση, οριστική απόφαση εντός της βδομάδας

Δύο δρόμους έχει ο Μοχάμεντ Πάσαλιτς και θα επιλέξει έναν. Ο πρώτος είναι να υποβληθεί σε επέμβαση και να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα 3-4 βδομάδων. Ο δεύτερος είναι να βγάλει την χρονιά χωρίς να κάνει αρθροσκόπηση και συντηρητικά να αγωνίζεται με την ρήξη έξω μηνίσκου.

Είναι τραυματισμός που αρκετοί παίκτες “αφήνουν” στη διάρκεια της χρονιάς και υποβάλλονται μετά το τέλος της σε αρθροσκόπηση. Εντός της βδομάδας ο Βόσνιος καλείται να πάρει την τελική απόφαση.

Είναι αληθές ότι ο Πάσαλιτς ζήτησε και πήρε την γνώμη δύο ακόμα γιατρών στην Θεσσαλονίκη για τον τραυματισμό του. Ο ίδιος δεν αισθάνεται τόσο έντονους πόνους και προς το παρόν σκέφτεται ως πιο πιθανή λύση να μην υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, να βγάλει τη χρονιά και μετά να μπει στην διαδικασία χειρουργείου και αποθεραπείας.

Αν τελικώς ακολουθήσει αυτό το δρόμο, τότε θα πρέπει να κάνει συχνά θεραπείες, προφανώς θα μαζεύει υγρό το γόνατό του και θα πρέπει να βγαίνει, δεν θα είναι στο 100%, αλλά δεν θα απουσιάσει για έναν μήνα.

Όλα αυτά θα συζητηθούν εκ νέου με το ιατρικό τιμ και φυσικά με τον Βαγγέλη Αγγέλου, προκειμένου να καταλήξει ο παίκτης σε μια απόφαση.

 

To Top