Ο Πέρεθ θέλει Μουρίνιο και ο Μουρίνιο Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο εκλεκτός του Φλορεντίνο Πέρεθ για τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Πορτογάλος εμφανίζεται αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στη «Βασίλισσα». 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Δύσκολα θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ζοζέ Μουρίνιο, παρά την επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ, που σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα εκτιμά πως ο Πορτογάλος είναι η λύση για την, μέχρι στιγμής, καταστροφική φετινή σεζόν.

Την Τρίτη ανακοινώθηκε η απόλυση του Τζουλέν Λοπετέγκι και ο Σαντιάγκο Σολάρι θα αναλάβει χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι να βρεθεί ο μόνιμος αντικαταστάτης του.

Ο ισχυρός άντρας της «Βασίλισσας» πιστεύει πως χρειάζεται έναν προπονητή με προσωπικότητα, μετά και την λεκτική αντίσταση που προέβαλλαν οι παίκτες των «Λος Μπλάνκος» στο άκουσμα του ονόματος του Αντόνιο Κόντε και έχει βάλει στο στόχαστρο του τον «Special One».

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2012 που συνδυάστηκε με ρεκόρ τόσο βαθμών, όσο και γκολ, έχει διατηρήσει υψηλή την εκτίμηση του προέδρου των Μαδριλένων στο πρόσωπο του Μουρίνιο και σε μια ενδεχόμενη απόλυση του Πορτογάλου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σίγουρο πως θα κινηθεί για την πρόσληψη του.

Ο Ζοζέ από τη μεριά του, επιμένει πως δεν επιθυμεί να αποχωρίσει από το «Ολντ Τράφορντ» και ήταν ξεκάθαρος σε ερώτηση που του τέθηκε από Ισπανούς δημοσιογράφους: «Το μέλλον μου είναι εδώ. Έχω συμβόλαιο και μέχρι τη λήξη του θα σκέφτομαι μόνο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαι χαρούμενος και θα επιθυμούσα να παραμείνω για αρκετά χρόνια ακόμα».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ισπανικό Τύπο, φημολογείται πως εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του πως δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πέρεθ είναι ίσως ο μόνος που μπορεί να τον μεταπείσει, ενώ το μέλλον του 55χρονου τεχνικού στο Μάντσεστερ μοιάζει δυσοίωνο μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Το αν θα τα καταφέρει θα το δείξει ο χρόνος.

To Top