ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πέρεθ στήριξε επίσημα Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ συνεχίζει κανονικά στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ να ξεκαθαρίζει στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ισπανός έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη από τη διοίκηση των “μερένγκες”.

“Καλό βράδυ σε όλους. Είχαμε διοικητικό συμβούλιο και αναλύσαμε την κατάσταση στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε πως ο Ράφα Μπενίτεθ έχει την πλήρη στήριξη και εμπιστοσύνη μας. Είναι ο προπονητής που επιλέχτηκε για τον επαγγελματισμό και την εμπειρία του.

Μόλις άρχισε να δουλεύει εδώ και είμαστε όλοι πεπεισμένοι πως θα κερδίσει πολλούς τίτλους εδώ στη Ρεάλ Μαδρίτης”, ξεκίνησε τις δηλώσεις του στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος των “μερένγκες”, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Μαδριλίστας, καταλαβαίνω το θυμό όλων σας μετά από αυτό που έγινε το Σάββατο αλλά ζητώ την υποστήριξή σας. Χρειαζόμαστε τώρα την υποστήριξή σας, περισσότερο από ποτέ.

Είχαμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι όπως είδε ο κόσμος αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Η ήττα δεν είχε να κάνει με τη συμπεριφορά των παικτών μας, απλά πολλά πράγματα πήγαν άσχημα.

Αυτή η ομάδα υποφέρει από τον Ιανουάριο. Ο Μπενίτεθ έχει το δύσκολο έργο να την ξαναφτιάξει αλλά χρειάζεται την εμπιστοσύνη και τη στήριξή μας. Ο Ράφα είναι ο εκλεκτός για να φέρει επιτυχία στην ομάδα που υποφέρει από τον Ιανουάριο.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ίδιος από τον προεδρικό θώκο, μετά από την σχετική απαίτηση μερίδας οπαδών κατά τη διάρκεια του Clasico( φώναζαν συνθήματα που τον προέτρεπαν να το κάνει), ο Πέρεθ αποκρίθηκε:

“Νέος πρόεδρος; Δεν έχει γίνει καμία κουβέντα για εκλογές. Ξέρω ότι υπάρχει εκστρατεία εναντίον μου, υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να φύγω. Οι εφημερίδες γράφουν πολλά ψέματα.

Λένε ότι έχω μεγάλη επιρροή στην ομάδα και στον προπονητή. Όλα αυτά είναι ψέματα”.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά το “εγώ ή ο Μπενίτεθ” που γράφτηκε σε μερίδα του Τύπου πως ειπώθηκε από τα χείλη του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον ισχυρό άνδρα των Μαδριλένων να απαντάει:

“Είναι ένα τεράστιο ψέμα. Δεν έχω ιδέα από που βγαίνουν όλα αυτά. Ποτέ δεν μου είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ότι με αυτόν τον προπονητή δεν θα κερδίσουμε τίποτα. Ο Κριστιάνο είναι καλό παιδί.

Ο προπονητής έχει απόλυτη δύναμη. Όλοι οι προπονητές επί της δικής μου προεδρίας είχαν αυτονομία.

Κανείς στο διοικητικό συμβούλιο δεν πρότεινε να φύγει ο Ράφα. Υπήρχε ομοφωνία σε αυτό. Πρέπει να τον αφήσουμε να δουλέψει. Υπάρχουν παίκτες που έχουν να παίξουν δύο μήνες, χρειάζονται χρονο.

Από τις αναφορές του δεν ξέφυγε πάντως και η “αιώνια αντίπαλος” της Ρεάλ, με τον Πέρεθ να δηλώνει με νόημα: “Δεν είδα να υπάρχει η ίδια φρενίτιδα στα μίντια όταν έχανε η Μπαρτσελόνα”, υπονοώντας τα ματς κόντρα σε Μπιλμπάο και Θέλτα όπου οι “μπλαουγκράνα” είχαν δεχτεί τέσσερα γκολ.

Πηγή: sport24.gr

To Top