ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πίρσμαν θέλει τον… χρόνο του, ο Άρης πάντα “ζεστός” για τον Σάντε Σίλβα!

Παράλληλα με το αγωνιστικό μέτωπο, ο Άρης είναι ανοιχτός και στο μεταγραφικό. Ο Πίρσμαν θέλει τον… χρόνο του, ο Άρης πάντα “ζεστός” για τον Σάντε Σίλβα!

Όπως αναφέραμε σε άλλα ρεπορτάζ, ο δρόμος για την έλευση του Μάρβιν Πίρσμαν στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη είναι ανοιχτός μετά τις εξελίξεις και το μπαράζ επαφών των τελευταίων ημερών. Τελικές συμφωνίες δεν υπάρχουν, σ’ ένα κλασικό παιχνίδι μεταγραφικής… σκακιέρας, την ίδια ώρα κατά την οποία ο Βέλγος καλείται να ξεπεράσει το πρόβλημα της ασθένειας του.

Όλα τα ξεκαθαρίσουν λογικά στις αρχές της ερχόμενης βδομάδας. Σε περίπτωση που επικυρωθεί η συμφωνία ο Πίρσμαν θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών και θα τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για τις επόμενες αναμετρήσεις (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Από κει και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του PRESSARIS, το θέμα του Σάντε Σίλβα είναι ανοιχτό, ο Άρης είναι πάντα “ζεστός” και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις τελευταίες μέρες του Γενάρη με τις πιθανότητες να είναι υπέρ των κιτρινόμαυρων!

To Top