Ο Παβάρ ζήτησε από τη διοίκηση της Μπάγερν να φύγει

Την επιθυμία του να αποχωρήσει άμεσα από τη Μπάγερν έχει εκφράσει εδώ και τρεις εβδομάδες στη διοίκηση του συλλόγου ο Μπενζαμέν Παβάρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Bild”.

Ο Γάλλος πρωταθλητής κόσμου του 2018 είχε ήδη αρνηθεί να συζητήσει την επέκταση του συμβολαίου του με τους πρωταθλητές Γερμανίας, το οποίο λήγει το 2024, και επιπλέον ζήτησε να παραχωρηθεί κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, με τους Βαυαρούς να ελπίζουν ότι μπορούν να βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό της τάξης των 35 εκατ. ευρώ από την πώλησή του. Ηδη, αρκετές ομάδες φαίνεται να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 27χρονου αμυντικού, μεταξύ αυτών και η Μπαρτσελόνα, όπως αναφέρει από την πλευρά του το τηλεοπτικό δίκτυο “Sky”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, ευχήθηκε να παραμείνει στην ομάδα ο Παβάρ, τον οποίο θεωρεί πολύτιμο, λόγω της ικανότητάς του να αγωνίζεται το ίδιο καλά, είτε ως δεξιός μπακ, είτε ως κεντρικός αμυντικός.

Ο διεθνής Γάλλος μεταγράφηκε στη Μπάγερν το καλοκαίρι του 2019 από τη Στουτγκάρδη, έναντι 35 εκατ. ευρώ. Κατά την τετραετή παραμονή του στο Μόναχο κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα Γερμανίας, ένα Champions League, ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων και ένα κύπελλο Γερμανίας.

To Top