Ο παλιός και ο νέος! Τζέγκο και Αλί στον δρόμο για την… Θεσσαλονίκη (video)

Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες της χώρας τους, ο Τζέιμς Τζέγκο και ο Μοχανάντ Αλί. Ο Αυστραλός μέσος και ο Ιρακινός επιθετικός βρίσκονται στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη.

Ο… παλιός για να ενσωματωθεί στην ομάδα και πάλι, ο… νέος για να γνωρίζει την καινούρια ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο Τζέιμς Τζέγκο έδωσε το παρών στην νίκη της Αυστραλίας επί του Βιετνάμ. Πέρασε αλλαγή στο 78ο λεπτό στη θέση του Χρούστιτς, βοηθώντας τα «καγκουρό» να κρατήσουν τη νίκη και το μηδέν στην άμυνα. Το γκολ της νίκης για την Αυστραλία -δεύτερη νίκη σε ισάριθμα ματς- σημείωσε ο Ράιαν Γκραντ στο 43’ της αναμέτρησης. Ο Τζέγκο αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Άρη.

O Μοχανάντ Αλί από την πλευρά του, πέτυχε γκολ που ακύρωσε το VAR στην ήττα (0-3) του Ιράκ από το Ιράν, σε παιχνίδι που έγινε στο Κατάρ για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ο επιθετικός του Άρη μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 49′ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε από το VAR στο  Τανί μπιν Γιασίμ Στάντιουμ της Ντόχα. Για τον Αλί θα είναι η πρώτη του φορά στην πόλη και στους «κιτρινόμαυρους» από τη μέρα της μεταγραφής του. Ο 20χρονος φορ θα γνωρίσει αρχικά το νέο του ποδοσφαιρικό περιβάλλον κι έπειτα θα κριθεί από τον Άκη Μάντζιο αν θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα την ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

To Top