ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Παναγίδης που συνεχώς ανεβαίνει και ο Μάντζιος που τον εμπιστεύεται

Η εντός έδρας ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο έκανε την εμφάνιση του Μιχάλη Παναγίδη να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο 19χρονος εξτρέμ συνεχώς ανεβαίνει με την καλύτερή του μέχρι στιγμής εμφάνιση να την πραγματοποιεί απέναντι στους Περιστεριώτες. Εξ ου και η στατιστική υπηρεσία sofascore να τον έχει βαθμολογήσει με 7,5 τη στιγμή που στα προηγούμενα παιχνίδια με Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα είχε 6,7 ενώ στα 7,1 ήταν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Ο Πναγίδης στο ματς με τον Ατρόμητο είχε 33 επαφές με τη μπάλα αλλά στο πρώτο μέρος φάνηκε περισσότερο από τους υπόλοιπους και αγωνιζόμενος στα εξτρέμ όπου είναι πιο άνετα για αυτόν απ’ ότι στον άξονα, θέση την οποία βέβαια επίσης γνωρίζει. Κέρδισε επίσης έξι φάουλ, είχε δύο επαφές με τη μπάλα στην περιοχή και φυσικά το κερδισμένο πέναλτι με το οποίο ο Άρης ισοφάρισε προσωρινά.

Ο Άρης προσπαθεί να βγάλει παίκτη από τα… σπλάχνα του και αυτό φαίνεται. Τον παίκτη τον πίστεψε αρχικά ο Τόλης Τερζής και πλέον με τον Άκη Μάντζιο μπορεί να κάνει το… ξεπέταγμά του. Άλλωστε ο τεχνικός του Άρη έχει δουλέψει με αρκετούς Έλληνες παίκτες. Βλέπει τον 19χρονο ως τον πατέρα με τον γιο, τον καθοδηγεί, τον βοηθάει, ενώ και ο “πιτσιρικάς” μπορεί να πάρει πράγματα από τους πιο έμπειρους συμπαίκτες του και να τα αξιοποιήσει. Μια καλή περίπτωση είναι για παράδειγμα ο Σουλεϊμάνοφ.

To Top