Ο Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια με Άρη

Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τέθηκαν από σήμερα τα εισιτήρια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη το προσεχές Σάββατο (8/3).

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση: «Στη διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού τίθενται από σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΡΗΣ που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 28ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», το Σάββατο 8 Μαρτίου και ώρα 19:30.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα εκδοτήρια της ΘΥΡΑΣ 4 του γηπέδου επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Με πρόθεση να ευχαριστήσουμε όλους τους φιλάθλους για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους στη βιωσιμότητα του Συλλόγου και σε ανταπόδοση της αγάπης τους τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται σε μειωμένη τιμή για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας για τα οποία θα ισχύσει επιπλέον και αποκλειστική διάθεση για τις δύο πρώτες ημέρες (4/3 & 5/3). Από την Πέμπτη, 6/3 η διάθεση θα γίνεται ελεύθερα για όλους τους φιλάθλους.

Σε κάθε αγώνα στη Λεωφόρο για τα ματς της αγωνιστικής περιόδου 2013/14, σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Playoffs, θα διατίθενται δωρεάν 250 εισιτήρια σε ανέργους φιλάθλους.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα για ένα αποκλειστικά εισιτήριο, το οποίο θα λαμβάνει με την επίδειξη της Κάρτας Ανεργίας του ΟΑΕΔ.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 4, ενώ την ημέρα του αγώνα η διάθεσή τους θα ολοκληρώνεται 3 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξάντλησής τους.

Οι ημερομηνίες και οι ώρες διάθεσης είναι από σήμερα, Τρίτη 4 Μαρτίου μέχρι και την Παρασκευή 7/3 από τις 10:00 έως τις 18:00.

Οι Σύμμαχοι θα προσέρχονται στο σημείο διάθεσης για ν’ αγοράσουν το εισιτήριό τους με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Όλοι οι φίλαθλοι ανεξαιρέτως έχουν δικαίωμα να προμηθευτούν μέχρι 4 εισιτήρια στο όνομά τους.

Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 8/3 η διάθεση θα ξεκινήσει στις 10:00 και θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον ΑΡΗ:

ΘΥΡΕΣ 6, 7, 13 και 14: Σύμμαχοι 10 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ.
ΘΥΡΕΣ 1, 5Β, 8 και 12: Σύμμαχοι 12 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 15 Ευρώ
ΘΥΡΕΣ 2, 4, 5Α, 9 και 11: Σύμμαχοι 20 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 25 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 10: Σύμμαχοι 30 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 40 Ευρώ.
ΘΥΡΑ 3:  Σύμμαχοι 50 Ευρώ, λοιποί φίλαθλοι 60 Ευρώ».

To Top