Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει κίνηση για Μποχωρίδη

Ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Λευτέρη Μποχωρίδη προκύπτει από την Αθήνα, αν και δεν έχει υπάρξει προς το παρόν ουδεμία επίσημη ή ανεπίσημη κρούση προς τον Άρη, στον οποίο ανήκει ο παίκτης.

Το ρεπορτάζ του “gazzetta.gr” αναφέρει πως “ανέκαθεν ο Παναθηναϊκός φρόντιζε για την «επόμενη ημέρα» μέσω της εχγώριας αγοράς κι η τακτική του δεν έχει αλλάξει στο πέρασμα των χρόνων. Στα 19 χρόνια του ο Λευτέρης Μποχωρίδης αποτελεί απ’ τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες παίκτες κι η μετακόμισή του απ’ τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα βρίσκεται εντός πλάνων της ομάδος.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο διεθνής με την Εθνική Νέων και Πρωταθλήτης Εφήβων με τη φανέλα του Άρη υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του διάρκειας μέχρι το 2016 και στην πρώτη γεμάτη χρονιά του μέτρησε 3,5 πόντους, 1,3 ριμπάουντ και 0,8 ασίστ σε κανονική περίοδο και playoffs. Παρότι ο Άρης μπορεί να του προσφέρει περισσότερα λεπτά συμμετοχής λόγω της απαγόρευσης μετεγγραφών – πέραν Ελλήνων ή ξένων/κοινοτικών, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη χρονιά εντός συνόρων – ο Παναθηναϊκός μπορεί να του προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης εξέλιξης μέσω των πιο δυνατών προπονήσεων και τις υψηλότερου επιπέδου παραστάσεις. Συν ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τον Άρη στο πρόβλημά του, τόσο από οικονομικής, όσο κι από αγωνιστικής πλευράς, είτε επιτρέποντάς του να αγωνιστεί σ’ αυτόν ακόμη μία χρονιά είτε προσφέροντάς του έμψυχα ανταλλάγματα”.

 

To Top