Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για τον Μποχωρίδη – Πως θα δράσει η διοίκηση;

Από τη στιγμή που ο Νίκος Λώτσος αποκάλυψε ότι δεν εκπροσωπεί τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ουσιαστικά άνοιξε ο δρόμος για την διαπραγμάτευση της μεταγραφής του 20χρονου γκαρντ στον Παναθηναϊκό από τον Άρη. Σε αυτήν την περίπτωση, οι κίτρινοι έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, γιατί δεν υπάρχει μπάι άουτ όπως με τον Βεζένκοφ.

Είναι βέβαιο ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση του Μποχωρίδη. Είναι επίσης βέβαιο ότι για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει όσα χρήματα ζητήσει ή συμφωνήσει να πάρει ο Άρης. Πρόκειται για μια διαπραγμάτευση στην οποία ο Άρης έχει και την πρώτη και την τελευταία κουβέντα, κάτι άλλωστε που δήλωσε χθες και ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Ρήτρα δεν υπάρχει, άρα ο Άρης οφείλει – εφόσον η διοίκηση αποφασίσει να προχωρήσει σε μια διαδικασία διαπραγμάτευσης – να κερδίσει όσα περισσότερα μπορεί από αυτήν την υπόθεση. Είναι πάντα ένα ενδεχόμενο να παραμείνει ο παίκτης στον Άρη παρά το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, αυτό άλλωστε θα το αποφασίσει η διοίκηση της ΚΑΕ, αν θα πουλήσει ή όχι τον 20χρονο γκαρντ.

 

To Top