Ο Παναθηναϊκός στηρίζει τους διαιτητές και τους ζητά να καταθέσουν στον Άρειο Πάγο

Οι Έλληνες διαιτητές αποφάσισαν να απέχουν από τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής μετά τις απειλές που δέχθηκε ο Τάσος Παπαπέτρου για τις αποφάσεις του στο Βόλος-Ολυμπιακός και το απόγευμα της Τρίτης ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση, στηρίζοντας την συγκεκριμένη απόφαση.

Παράλληλα ζητά από τους ρέφερι να προσφύγουν στη δικαιοσύνη και συγκεκριμένα να πάρουν μέρος στην έρευνα του Αρείου Πάγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση των διαιτητών να απέχουν από τα καθήκοντα τους την επόμενη αγωνιστική, μετά τις σοβαρότατες απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας του, που δέχθηκε ο διαιτητής κ. Αναστάσιος Παπαπέτρου. Προκειμένου, η απόφαση τους να αποτελέσει έναυσμα για ουσιαστική κάθαρση στο ποδόσφαιρο, καλούμε όλους τους διαιτητές που έχουν υποστεί μέχρι σήμερα οιασδήποτε μορφής βία ή πίεση σχετικά με την άσκηση των καθηκόντων τους από οιαδήποτε ομάδα ή παράγοντα, να καταθέσουν άμεσα τα σχετικά γεγονότα στην έρευνα που διεξάγεται από τον αξιότιμο κ. Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αν σιωπήσουν και μείνουν για άλλη μια φορά ατιμώρητοι οι δράστες των απειλών και της βίας εις βάρος τους, είναι απολύτως βέβαιο ότι τέτοια περιστατικά θα συνεχιστούν αμείωτα και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παραμείνει όμηρο της ανομίας και της διαφθοράς».

To Top