Ο Παναθηναϊκός 1-1 σε φιλικό με τον ΑΠΟΕΛ (video)

Ισόπαλος και στο δεύτερο εν Ελλάδι φιλικό του ήρθε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την Τρίτη (10/8) έμεινε στο 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σε ένα ματς, όπου -ύστερα από 1,5 χρόνο- έπαιξε για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του, με το γήπεδο να ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο mετά από 1.192 μέρες.

Με τους «πράσινους» να δείχνουν σε ακόμα ένα παιχνίδι ότι χρειάζονται χρόνο, προκειμένου να φτάσουν στα απαραίτητα επίπεδα ετοιμότητας, καθώς βέβαια και μεταγραφές. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς εμφανίστηκε για ακόμα ένα παιχνίδι αναποτελεσματική στις ευκαιρίες, τις οποίες δημιούργησε -κυρίως από τα άκρα-, τη στιγμή που ήταν κακές οι αντιδράσεις της στις στατικές φάσεις. Τόσο σε φάση επίθεσης, όπου άφησε αναξιοποίητα πολλά κόρνερ, όσο και στην άμυνα, καθώς από τέτοιες δέχτηκε το γκολ (21′ Θεοδώρου) και είδε τον ΑΠΟΕΛ να έχει δοκάρι και ακυρωθέν τέρμα ως οφσάιντ. Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Καμπετσής, ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Χατζηγιοβάνη στο 49′, με τον Ενγκμπακοτό να έχει κι εκείνος δοκάρι στο 44′.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Παναθηναϊκό ακολουθεί το Σάββατο (14/8) το φιλικό με τη Μίλαν στην Τεργέστη.

To Top