Ο Παναιτωλικός κέρδισε (1-0) την Ξάνθη και παρέμεινε στην Superleague

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 την Ξάνθη με τον Βέργο να πετυχαίνει το “χρυσό γκολ” παραμονής στο 82′ της αναμέτρησης με εκτέλεση πέναλτι.

Η σεζόν 2021-22 θα βρει τον Παναιτωλικό ξανά στα μεγάλα σαλόνια καθώς η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε της Ξάνθης με 1-0 με ένα γκολ που ήταν αρκετό για να της δώσει την παραμονή στη Super League Interwetten.

Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Αγρινίου πέτυχε ο Νίκος Βέργος με εκτέλεση πέναλτι στο 82′ με τους παίκτες των γηπεδούχων και τον Τραϊνό Δέλλα να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ήταν αυτοί που έψαξαν τη νίκη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ενώ η Ξάνθη μόνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ προσπάθησε να βγει στην επίθεση και να ισοφαρίσει την αναμέτρηση. Κάτι το οποίο και τελικά πλήρωσε.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Ντουάρτε, Κωνσταντόπουλος (77′ Αριγίμπι), Μαλής, Περέιρα (77′ Μάζουρεκ), Εντινγκά, Ταχάρ (58′ Ματσόλα), Ντίας, Μπαρμπόσα, Βέργος, Μεντόσα.

ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Τζούρμαν, Θ. Παπάζογλου (64′ Θυμιάνης), Πέτροβιτς, Παντελιάδης, Δημούτσος, Βέρκερ , Έμπερτ, Μικελτάντζε (64′ Τάτος, 78′ λ. τρ. Σργόιεν), Σιατραβάνης, Τ. Παπάζογλου.

To Top