Ο Πανιώνιος με τυχερό γκολ έσπασε το αήττητο 7 αγωνιστικών της Λαμίας

Με ένα πολύ τυχερό γκολ του Μασούρα ο Πανιώνιος κατάφερε να σπάσει το αήττητο 7 αγωνιστικών της Λαμίας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Μια μέτρια σε γενικές γραμμές εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος απέναντι στη Λαμία. Ωστόσο, διέθετε τον Κότνικ, ο οποίος ύψωσε τείχος στην εστία του κάθε φορά που οι Φθιώτες γίνονταν απειλητικοί. Πάνω απ’ όλα όμως είχε τη βοήθεια από το… άστρο του Γιώργου Μασούρα. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μετά από καιρό έκανε μια μέτρια εμφάνιση, όμως στο τέλος είχε την τύχη να στεφθεί σκόρερ χάρη σε μία κόντρα. Έτσι συνέχισε την ανοδική του πορεία με τα γκολ του, την κλήση του στην Εθνική Ελλάδος και τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Αρκετά χαμηλός ήταν ο ρυθμός στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πανιώνιος ξεκίνησε μεν δυνατά, χάνοντας μια σπουδαία ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό, όμως στη συνέχεια όλες οι φάσεις προήλθαν από την πλευρά της Λαμίας. Οι Φθιώτες έβγαλαν περισσότερη ενέργεια στο κέντρο και με τον Φακούντο Μπερτόλιο να έχει μπόλικα κέφια, κατάφεραν να γίνουν αρκετές φορές απειλητικοί, όμως η ανωτερότητά τους δεν αποτυπώθηκε στο σκορ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τη Λαμία να εξακολουθεί να είναι καλύτερη και πιο απειλητική. Εντούτοις, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι αλλαγές του Ανιγκό έπιασαν τόπο και ο Πανιώνιος ανέβασε ρυθμό και ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού. Η πίεση των «κυανέρυθρων» στα τελευταία λεπτά έπιασε τόπο, με τον Μασούρα να σουτάρει στον πεσμένο Ντουρμισάι και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το τελικό 1-0 στο 84′.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ανιγκό): Κότνικ, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Κότσιτς, Οικονομίδης (90+1′ Παπαγεωργίου), Πιρίς (55′ Αλί), Κεϊτά, Τσιλούλης (46′ Καμαρά), Μασούρας, Ντουρμισάι.

ΛΑΜΙΑ (Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος (71′ Οσμάν), Αντέτζο, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Επστάιν (80′ Ρόμανιτς), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο (80′ Καραγκούνης), Καραμάνος.

To Top