Ο Παντίδος για τους λόγους της αποχώρησής του

Ο Νίκος Παντίδος αποτελεί παρελθόν για τον Άρη. Σε συνέντευξη που έδωσε εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του.

Ο πρώην αμυντικός του Άρη μίλησε στο sport2310.gr. Σε ερώτηση σχετικά με το τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στην απόφασή του να αποχωρήσει ο Νίκος Παντίδος ανέφερε: «Ο προπονητής δεν με ήθελε στην ομάδα. Δεν γίνεται να με έχει διώξει τέσσερις φορές μέσα σε δύο εβδομάδες από την προπόνηση. Μόνο την τελευταία εβδομάδα με έδιωξε δύο φορές, χωρίς να υπάρχει λόγος», είπε αρχικά ο 21χρονος αμυντικός και συνέχισε λέγοντας: «ουσιαστικά με είχε θέσει εδώ και αρκετό καιρό εκτός ομάδας. Δεν γίνεται να έχουμε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι μπροστά μας (σ.σ. αυτό με την Κέρκυρα) και να δοκιμάζει αμυντικό χαφ, αντί για στόπερ».

Ερωτηθείς για το εάν συζήτησε με τον Αλκαράθ τους λόγους για τους οποίους τον έθεσε εκτός προπονήσεων ο Παντίδος είπε: «Δεν μου είπε κάτι, απλά δεν με ήθελε. Οι προθέσεις του έγιναν ακόμη πιο ξεκάθαρες από τη στιγμή που ζήτησε στόπερ».

Σχετικά με τα όσα ακούστηκαν, ότι η απόφασή του να αποχωρήσει πάρθηκε επειδή δεν αγωνιζόταν ο πρώην παίκτης του Άρη τόνισε: «Η συμπεριφορά του Αλκαράθ απέναντί μου ήταν αυτή που με ανάγκασε να φύγω, όχι το οτι δεν αγωνιζόμουν. Εξάλλου και με άλλους προπονητές δεν ήμουν βασικός αλλά δεν αποχώρησα τότε».

Τέλος, σε ερώτηση σχετικά με το εάν φεύγει ως φίλος από τον Άρη και αν υπάρχει περίπτωση να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους στο μέλλον, ο νεαρός αμυντικός είπε: «Φεύγω σαν φίλος. Δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από την διοίκηση, ούτε από τους συμπαίκτες μου, ούτε και από τον κόσμο του Άρη. Με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και θα ήθελα κάποια στιγμή στο μέλλον να συνεργαστώ και πάλι μαζί τους»

To Top