ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Παντελίδης θέλει την άμεση προσαρμογή του Σούντγκρεν

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν τέθηκε στην διάθεση του Σάββα Παντελίδη, είναι το νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του Άρη και ο κιτρινόμαυρος τεχνικός θέλει την άμεση προσαρμογή του Σουηδού για να ενισχύσει την άμυνα του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο Σουηδός έπιασε δουλειά με τα «κιτρινόμαυρα», προσθέτοντας στις επιλογές του  Παντελίδη μια ποιοτική και σημαντική λύση, σημαντικής αξίας στην κιτρινόμαυρη άμυνα.

Χθες το απόγευμα στην προγραμματισμένη προπόνηση της ομάδας στο Νέο Ρύσιο ο Σούντγκρεν γνώρισε από κοντά τους νέους του συμπαίκτες και το προπονητικό τιμ και ενσωματώθηκε στην προετοιμασία του Άρη. Μάλιστα βίωσε την ζεστή υποδοχή και δείχνει με το καλημέρα να απολαμβάνει την παρουσία του στην ομάδα.

Με το καλημέρα, ο Παντελίδης προσπάθησε να τον εντάξει άμεσα στο… κλίμα και θα έχει και μαζί του συζητήσεις για τα “θέλω” του στο χορτάρι…

Να τονιστεί πως ο Σουηδός βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση αφού μέχρι τις 6 Ιουλίου είχε αγωνιστεί σε εφτά σερί 90λεπτα με τη φανέλα της ΑΪΚ, ενώ από τον Μάρτιο, όταν και ξεκίνησαν οι φετινές υποχρεώσεις, ήταν αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας της.

To Top