“Ο Πανόπουλος γιατί δεν έβγαλε τώρα… ανακοίνωση”;

Εχουν περάσει στην ιστορία οι μνημειώδεις και χαρακτηριστικές ανακοινώσεις της ΠΑΕ Ξάνθη και του μεγαλομετόχου της Χρήστου Πανόπουλου.

Ανά πάσα στιγμή και ώρα, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, στο ημίχρονο κ.ο.κ. έχουν εκδοθεί ανακοινώσεις και ανακοινώσεις. Φυσικά για τα δυο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Άρη, καμία ανακοίνωση, ευαισθησίας ή ευθιξίας. Γιατί άραγε;

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Παναγιώτη Βαρούχα, ο οποίος μίλησε και στο “Αθλητικό Μετρόπολις”. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Τί να πω για τη φάση; Και τυφλός να είσαι το δίνεις αυτό το πέναλτι. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν το έδωσε. Μπορεί να μην το είδε, αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Γι αυτό το λόγο είσαι διαιτητής και συμμετέχεις στον αγώνα, για να μπορείς να βλέπεις τέτοιες φάσεις και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Πολύ περισσότερο μέσα στην περιοχή, οι διαιτητές πρέπει να εφιστούν την προσοχή τους ακόμη πιο πολύ. Στη σέντρα και να μην δώσεις ένα φάουλ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Στην περιοχή είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι ενα χοντρό λάθος. Μπορεί να άλλαζε τη μορφή του αγώνα. Και απορώ πως ο Πανόπουλος δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση γιατί μας έχει συνηθίσει και σε τέτοια πράγματα…».

Θα δοθεί ποτέ απάντηση, την ώρα, που οι κίτρινοι μετρούν τόσους χαμένους βαθμούς;

To Top